Levante Beach Resort

Hej Sweeties!
 
Här pågår nedräkning för fullt och i skrivande stund är det tolv dagar kvar tills planet lyfter i Östersund för att sedan landa på Rhodos några timmar senare. En vecka med sol, träning, bad och jobb väntar och gissa om jag glädjer mig? Jag kommer bland annat hålla en workshop för mina kollegor i bålens muskulatur och hur man aktiverar den på olika sätt. Det är ett privilegium att få jobba med mina kompetenta kollegor och jag älskar att vi kan lära av och vidareutbilda varandra! 
 
Vi kommer att bo, träna och jobba på Levante Beach Resort och visst ser det underbart ut? Ser framemot at utforska resorten men hoppas även på fina cykelturer runt om för att utforska Rhodos lite närmare. Har någon av er bott på denna resort? Dela gärna med er!
 Kommentarer

Vi var på resorten bredvid förra sommaren. Henri friade till mig där första kvällen på resan (på mina föräldrars 30-åriga bröllopsdag, därför vi åkte dit). Vi var på Mythos beach och vi var väldigt nöjda. Vi gifte oss förra helgen och Madde (i Oslo) var nere och fotade oss :D

Jag och min pappa tog många löpturer utanför området och även det var toppen!!! hoppas du får en skön resa!! :) Kram

Svar: Men åh vad härligt att läsa om :) Grattis till giftermålet och kärleken <3
Kram och tack!
Malins Blogg

Det där kommer bli en härlig vecka. :-)

Svar: Ja, helt underbart!
Malins Blogg

» clara

ser härligt ut

» clara

ser härligt ut

Svar: Ja, ska bli underbart :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »