Mjölksyra, maxpuls, svett och glädje!

Hej vänner!
 
Idag hoppade jag över morgonprommisen för att hinna äta frukost innan dagens första föreläsning som började klockan 08:00. Min kollega Thomas föreläste om Kost för prestation vilket han gjorde väldigt bra. Det finns så många olika skolor om kosten och som vanligt måste man börja med att kolla på syftet. Kost för viktminskning och kost för prestation är till exempel två skilda saker. Vi kanske ska gå närmare in på detta någon dag här i bloggen?
 
Efter föreläsningen drog vi ut på ett härligt bergspass. Totalt 14km där cirka 500 höjdmeter bestegs. Tror vi. Det var i alla fall vad kartan sa, vår höjdmätare skvallrade om något lägre men vi går för kartans uppgifter, det låter ju häftigare, haha! 14km på cykel är ju inte så mycket kan tyckas men 99% av de där höjdmetrarna bestegs de sista kilometrarna så jisses vad mjölksyran tryckte i benen, pulsen jobbade på max och svetten rann. Galet jobbigt men tusen gånger värt det när vi kom upp till toppen. Underbar vy!
 
Nu på eftermiddagen har jag hållt en workshop/föreläsning om bålens aktiviering där temat var Stabilitet + Mobilitet + Aktivitetskontroll = Rörelsekvalitet. Jag gillar att föreläsa så länge jag känenr mig trygg i ämnet och det gör jag verkligen här.
 
Dagens bästa känsla!
 
 
Jag och Camilla på vägen hem!
 
 Peder, en av våra ägare, passade på att yoga lite på toppen :)
 
 Jag och mina roomies Maria och Linda ♥
 
Älskar mina kläder från Röhnisch!Kommentarer

Vilken härlig utflykt!

Åh va härligt!

Men såå härligt vännen!! 👏🏼😍

Be Nice!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »