Bamses Matkasse

God morgon vänner!
 
I takt med att Jolie blivit äldre har hon tyvärr också blivit mer kräsen på maten. Hon får fortfarande smaka och äta det som serveras men jag orkar inte ta kriget varje dag och de dagar vi har barnvänliga alternativ på menyn tackar jag gudarna. Därför är det med spänning vi nu ska testa på Bamses Matkasse som kommer från Citygross. Matkassen är anpassad både efter vad barn gillar men också så att de ska kunna vara med i köket och laga maten vilket jag ser som positivt. Jolie äter alltid bättre när hon hjälpt till att laga maten själv. Bonus är att det varje vecka följer med ett pyssel med kassen - kanske kan det locka små minikockar att hjälpa till, inspireras och smaka lite extra?
 
Maträtterna ska vara anpassade så de tar 30 minuter att laga och kassen består av fyra middagar för fyra personer. Perfekt för vardagar då maten ska gå snabbt att laga och vi vill gärna vill ha mat över till lunchlåda. Nästa vecka får vår första kasse vilket ska bli spännande - HÄR kan ni läsa mer om kassen eller beställa en egen!
 
I samarbete med Citygross Kommentarer
Anonym

Spännande att höra vad ni tycker sen!

Nina

Åh! Vi har pratat ett tag om att skaffa matkasse då både inspirationen och tiden för att vara i köket är minimal nu med en "galen" 2,5-åring och en amningsglad fyramånaders. Gärna en recension av denna sen, tack! Har ni haft någon annan tidigare?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »