Ett vinnande koncept

God morgon vänner!
 
En matkasse som till och med var en kartong levererad av världens starkaste björn - kan det bli bättre än så? Inte om en frågar familjens 4-åring i alla fall. Mat handlar ju om så mycket mer än just maten. Det handlar om vilka råvaror vi använder, hur vi tillagar dem och hur vi väljer att presentera dem. Bamses Matkasse från City Gross har lyckats paketera dessa tre väldigt bra vilket i vår familj skapade en succé.
 
Jolie har under en tid varit rätt kräsen med maten men av de tre rätter vi hittills hunnit laga under veckan har hon gluffsat med i sig med god aptit. Dels har hon varit stolt över att hjälpt till och lagat maten själv och dels kommer ju maten från självaste Bamse och vem kan säga nej till det? Själv måste jag slå ett slag för laxbiffarna - så otroligt goda och dessutom lättlagade!
 
 
Jag har valt att lyfta fram ett par punkter jag gillar extra mycket med denna matkassen:
 
- Alla råvaror är ekologiska
- Minikockens uppgift - enkelt för de små att hjälpa till att laga!
- Tidsangivelse för hur lång tid en rätt tar att tillaga
- Enkla recept utan krångel
- Pyssel till de små i väntan på maten (eller efteråt när en vill ta en kopp kaffe i lugn och ro, haha)
 
Hojta till om ni har frågor och vill ni beställa er egna BAMSE Matkasse så gör ni det här!
 
Inlägget är i samarbete med City GrossKommentarer
Anonym

Vi har oxå provat Bamse maten. Tyckte det var lite dyrt för maten. Har provat andra varianter förut som jag tyckt va mycket bättre.

Svar: Ja, smaken är ju olika :)
Malins Blogg

Erika

Hej!

Blev jättenyfiken på laxbiffarna! Tror du de funkar att göra även som vuxen utan barn? Gissar att det går att krydda upp receptet. Om du har tid och energi så får du gärna dela med dig av receptet.

Erika

Erika

Hej!

Blev jättenyfiken på laxbiffarna! Tror du de funkar att göra även som vuxen utan barn? Gissar att det går att krydda upp receptet. Om du har tid och energi så får du gärna dela med dig av receptet.

Erika

Svar: Absolut, vi vuxna som åt mest :) Kan lägga upp receptet senare!
Malins Blogg

Oh va spännande!

Kul att testa nya saker :) Jag har faktiskt funderat på att ha matkasse de veckor Emma är här hos mig. Just för att det blir lite mysigt :) Den här kassen skulle nog bli poppis hos henne :)

Svar: Ja, de är perfekt! Kan rekommendera matkasse överlag, så smidigt :)
Malins Blogg

Be Nice!

Oj, tryckte visst för fort :P

Jätte kul grej med bamse mat :)

Svar: Ja, både kul och gott :)
Malins Blogg

Åh, det låter ju toppenbra! Jag skulle verkligen behöva prenumerera på någon slags matkasse eftersom jag har så galet svårt att få tiden att räcka till som ensamstående mamma till fyra små barn (trillingar plus en till). Men två av mina barn har matallergier (ägg och mjölkprotein) vilket gör det svårt att hitta en kasse som fungerar. Så jag blir lite avis när jag läser det här inlägget. Det låter så supersmidigt.

Svar: Åh, förstår dig till viss del, har nog med en jag som ensamstående. Svårt med allergier dock, men visst finns det allergikassar hos vissa? Har jag för mig i alla fall :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »