Frågestund

Hej vänner!
 
Här står det helt stilla i huvudet just nu så jag tänkte vi kanske ska ha en liten frågestund? Jag brukar försöka ha det ett par gånger per år även om jag senaste omgångarna enbart riktat in dem på träning. Dels så tänker jag att det kan vara kul för er med en uppdatering och dels så älskar jag att gå tillbaka i mitt eget arkiv och läsa frågor och svar sedan länge sedan. Lite egocentriskt sådär kanske, haha, men det är kul att se hur jag svarat och tänkt förut och om jag fortfarande tänker likadant. Så fråga på så kanske jag kan svara i en videoblogg sedan?
 
 
Jag lagade förresten Pulled Chicken till middag idag och mums så gott det blev. Jag är verkligen ingen mästerkock men då och då får jag till det. Superenkelt var det också så jag ska dela med mig av receptet till er imorgon!
 
Kram kram!Kommentarer
Nina

Har egentligen ingen fråga,ville mest säga: vilken otroligt fin bild på dig! :)

Svar: Tack Nina <3
Malins Blogg

Det vore kul :-D
Jättefina bilder på dig :-D
Mvh Camilla

Från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma.
www.minstorafamilj.se

Malena

Jag undrar om du vill skriva ner lite tips, tankar och råd kring en separation. Du har säkert hunnit få lite perspektiv. Ämnet är ju så personligt så jag förstår om du inte vill ta upp det. Jag har två små barn och står själv inför en separation. Allt är nytt, jobbigt och känslorna går upp och ner men jag gissar att det blir bättre med tiden. Det första åren måste ju vara tuffast?!

Josefine

Jag känner som Malena skriver, precis nyligen separerat. Förstår om du inte vill skriva om det , men vore skönt att höra om nån annan, hur du tänker. Tack för en fin blogg😊

Malin

Hej, kul med frågestund!
Är du sugen på att flytta tillbaka till Åre eller känns Sundsvall som hemma nu?
Favorit sysselsättning?
Beskriv en, enligt dig, perfekt dag :)

Malin

Hej, kul med frågestund!
Är du sugen på att flytta tillbaka till Åre eller känns Sundsvall som hemma nu?
Favorit sysselsättning?
Beskriv en, enligt dig, perfekt dag :)

Hanna

Hej! Har du några tips för att hålla igång motivationen för träning? Har en 4 åring och en 1,5 åring och denna höst har nästan enbart bestått av sjukdomar och vabbande känns det som och tyvärr har träningen (som jag annars älskar) blivit lidande för att orken inte funnits där.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »