Happy W!

Hej vänner!
 
Det var en envis förkylning hon åkt på Jolie med snuva, hosta, rossel och feber om vartannat. När det ena blivit bättre dyker nästa upp och när det försvinner kommer det första tillbaka igen. Dock verkar det inte gå någon större nöd på henne då hon klättrar på väggarna och mer eller mindre river lägenheten trots att hon till och från knappt får luft. Tänk om en annan kunde fungera likadant vid sjukdom?
 
Bus, bus!
 
Vi fick förresten vår BAMSE-matkasse i måndags och igår lagade vi första middagen som blev en riktig succé. Jag ska skriva mer om kassen här i dagarna för er som är nyfikna. 
 
Det är rikitg kall, klar och krispig luft ute idag och jag längtar så efter en promenad. Funderar på att ta ut Jolie en sväng på gården här lite senare om vi är pigga. Vi bor i ett litet hyreshus så grannarna är informerade om vad som händer och sker och har koll på oss så häng ute på gården känns relativt riskfritt om jag har en bra dag. 
 
Happy W allesammans!Kommentarer
» Eleni

Hoppas Jolie kryar på sig snart och att du får må bättre så du sakta kan få ta dig tillbaka till allt det där "vardagliga". Skulle vara så roligt att få träffa er båda. Gick tillbaka i bloggen för att titta på bilder på Maya när hon var i samma ålder som Hanna, nyfiken på likheter och olikheter, och fann då massor av foton på våra små tillsammans. Det känns så länge sedan, fast ändå inte. Kram på dig

Så tråkigt med sjukstuga, hoppas ni båda snart är friska igen :)

Vi har än så länge sedan jag började på nytt arbete klarat oss från sjukdomar och hoppas det fortsätter så resten av året :D

Hoppas så att du får svar på vad som bråkar med dig och att Jolie blir frisk från förkylningen! Många styrke kramar

Det är så lustigt det där med barn och sjukdomar, hur de kan må ganska dåligt men ändå orka leka och busa. Krya på sig.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »