Nydiagnoserad-med-epilepsi-vänligt

Hej vänner!
 
Min vän och kollega Maria är så bra på att fråga om jag vill hänga med på spontanta middagar och aktiviteter och det ska hon ha en guldstjärna för. Idag ska det ofta planeras middagar veckor i förväg, det ska bjudas på trerätters och var Instagramvänligt och hela den där biten ni vet. När det egentligen räcker med att bjuda över på spagetti och köttfärsås en onsdagskväll. Förstår ni hur jag menar? Det behöver inte alltid vara all-in, huvudsaken är ju att en ses och umgås.
 
Hur som helst, igår checkade jag, Maria och hennes dotter Stina in på APA strax efter kl.17:00. Vi åt burgare, drack läsk och babblade på om allt och inget. I slutet på middagen gled samtalet in på inredning och jag nämnde då att H&M Home öppnat i Birsta. Maria fick en glödlampa ovanför huvudet, haha, och tjugo minuter senare hade vi lämnat stan och gick i stället loss inne på Birsta City. Runt 20:30 släppte Maria och Stina av mig hemma, jag landade i soffan med godispåsen och kände mig så nöjd med kvällen. 3,5 timmars kvalitetstid med två av mina favoritbrudar. Barnvänligt och nydiagnoserad-med-epilepsi-vänligt. Två tummar upp!
 
 
Nu sitter jag och myser i soffan, bloggar och kikar på Vinterstudion som äntligen dragit igång igen. A har varit på julbord i Östersund och kommer hem först i eftermiddag och Jolie är hos M men hon kommer hit hon också lagom till kvällen. Förra helgens finväder är totalt bortblåst och det är riktigt ruggväder ute så tror att jag stannar här i soffan tillsvidare. Passa på att landa efter en för mig intensiv vecka och samtidigt ladda för en ny.
 
Lördagskramar!Kommentarer

Mer spontanmiddagar och träffar borde man göra! Tummen upp för det :D

Svar: Ja, verkligen! Jag är bra på att haka på spontant men dålig att bjuda in på det så ska bättra mig där :)
Malins Blogg

» inger

Ja håller med dig, spontan middagar är bäst.
Och ja, vinterstudion, wow, nu är det på riktigt,
hoppas nu våra åkare står på benen, hi hi. Inger

Svar: Ja, vinterstudion är supermysigt på helgerna trots en vurpa där för vår kära Charlotte :)
Malins Blogg

Anonym

Kika gärna in på mina annonser på tradera! Bra billiga julklappar till dig själv eller någon annan.
Alltid fri frakt :)

http://www.tradera.com/profile/items/2753534/ronjaandersson93

Vacker du är

Annika

Du verkar så klok! Håller med helt å hållet kring ditt resonemang. Jag gillar också det enkla och tycker att mkt nuförtiden är så uppsjåsat (hur nu det stavas). Det spontana i vardagen brukar kunna bli minst lika bra om inte bättre! :)

Svar: Helt enig med dig Annika! Det lilla är oftast så mycket mer värt :)
Malins Blogg

Åh så mysigt ni haft tillsammans!

Svar: Ja, supermysigt :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »