Sidsjön Runt

Hej vänner!
 
Jag ser att det kommit snö både söder och norr om oss men här i Sundsvall lyser den med sin frånvaro. Bra tycker jag då det gärna får frysa på lite mer innan snön kommer samtidigt som såklart de vita flingorna är välkommen att lysa upp i mörkret. Här har vi haft en kall och krispig novemberdag med sex minusgrader och en låg sol som värmde skönt när den bröt igenom mellan träden. Vi åkte upp till Sidsjön för att mata fåglarna och traska runt sjön på förmiddagen, åkte sedan och värmde oss på café och avslutade dagen med träning på gymmet. Mitt första pass sedan jag blev sjuk! Ska berätta mer om det imorgon tänkte jag. Väldigt lugnt men väldigt skönt - framförallt psykiskt. 
 
 
Tror någon fryser mer än den andra här ovan, syns det vem? Hihi! Jolie tog över kameran efter halva rundan runt sjön och fotade loss ordentligt. Så kul att sitta och gå igenom sedan då hon förklarade vad hon fotat. Där jag såg träd såg hon hus och vice versa - bra sätt att kommunicera kring tycker jag. Extra kul att hon tagit spontanbilder på mig och A med.
 
Fick bakslag här i mitten av veckan med epilepsin därav att det varit lite småtyst på bloggen. Men nu är jag på banan igen och tänkte ta och uppdatera er snart. Kram kram och hoppas ni haft en fin helg ♥
 
 
Suddig bonusbild som en fnittrande liten tjej visade mig när vi kom hem. Ingen aning om att hon fotade där. Första pussbilden är ju ändå lite speciell, eller hur? Hihi ♥Kommentarer
Sama

<3

Svar: <3
Malins Blogg

Nä här i Växjö är det inte heller ngn snö och jag hade såå sett fram emot den i helgen. Kallt är det dock och det är ju ändå mysigt :) Gulligt med pussbilden Malin! Så roligt att du hittat kärleken. Kram!

Svar: Samma här samtidigt som jag tänker det är bra att det fryser på lite innan snön kommer. Men till första advent får den gärna komma :) Tack vännen, känns underbart <3 Kram!
Malins Blogg

Vilket mysigt inlägg!

Svar: Tack Hanna!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »