Tisdagsbabbel

Hej vänner!
 
Två arbetsdagar på fyra timmar vardera och jag känner mig helt slut. Det är lätt att känna sig frisk när en ligger i soffan hela dagarna men desto kämpigare när vardagen är igång med jobb, barn, hämta/lämna på förskolan och ja, ni vet hela den karusellen. Dock är jag så glad över att vara tillbaka på jobbet, jag har saknat det sociala så mycket och där har jag en stor bit i mitt jobb. Försöker ta det sakta och säkert, även små ministeg leder ju framåt, eller hur?
 
Nu i eftermiddag gjorde Jolie premiär på simskolan och det blev en given succé hos tjejen som älskar att bada. Vi har länge tänkt att anmäla henne men det har aldrig klaffat riktigt men nu så fick vi ihop det. Nästan i alla fall, det var ju den där detaljen med att jag inte längre har körkort då upptäckte jag idag. Vi gick hemifrån klockan 16:00 och var hemma igen tre timmar senare, allt för 40 minuters simskola, haha. Tack gode Gud att vi har kvar vagnen känner jag nu. Perfekt för längre sträckor och trötta ben!
 
 
Längre sträckor gillar inte heller mitt bäcken som gör så ont nu ikväll. Har helt lagt rehaben på is under senaste månaderna, av naturliga skäl, men nu är det dags att ta upp den fighten igen också. Vi gjorde ett genombrott den dagen jag senare blev inlagd på sjukhus så jag har helt glömt att berätta det för er. Kanske vet vi nu exakt vad som är fel - nu ska vi bara ta reda på hur vi ordnar till det också. Ska berätta mer vid senare tillfälle!
 
Tisdagskramar!Kommentarer
Sama

<3

Svar: <3
Malins Blogg

Josefin

Ni kanske får ta och åka lite buss. :)

Josefin

Ni kanske får ta och åka lite buss. :)

Svar: Ja, har busskort men stämmer så dåligt med byten, hållplatser och tider så frustrerande och tänker att då går jag hellre. Bara mitt bäcken som inte gillar det 😊
Malins Blogg

Malena

Härligt att du orkar jobba igen! Jag kan tänka mig att det är lite som att lägga ett pussel nu då vardagen ska börja fungera igen. Kämpa på!☺

Svar: Tack Malena! Det är superhärligt att vara tillbaka :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »