Att få hjälpa när man kan

Hej vänner!
 
Huvva, tung dag här idag med många anfall, ny bula i huvudet och samtidigt själv med min 4-åring. Dumma, dumma vingelhuvud som Jolie säger. Även "dumma doktor som inte gör dig frisk mamma" är ett välanvänt citat här hemma nu för tiden. Älskade unge som förstår på sitt sätt men ändå inte. 
 
Oktober har annars på något konstigt sätt tickat på i sjukdomens tecken. September var månaden när jag blev sjuk, oktober har mest varit en lång väntan - nu håller vi tummarna att november är månaden då jag blir frisk!
 
 
Vi har sjukdomen till trots lyckats skapa några fina minnen och stunder tillsammans. Jolie, jag och A ♥
 
Jolie var förresten så gullig idag. Sundsvalls kommun efterlyste igår på sin FB-sida kläder och skor till asylsökande som anländer till vår stad nu i dagarna. Det stod att de skulle ha öppen insamling idag mellan klockan 12 och 16 så vi plockade ihop tre kassar med kläder som vi skickade med Maria till insamlingen. Jolie skickade bland annat iväg sin favoritfleece som hon vuxit ur sedan länge men så kärt fortsatt använda trots att jag köpt en ny till henne. Senast i förrgår hade vi en diskussion om fleecen men efter att jag förklarat att ett barn som ingenting har behöver den för att inte frysa var det inget problem alls att lämna iväg den. Jag berättade att de behöver kläder och skor nu när det blir kallt ute varpå Jolie svarade att de behövde pengar också - så att de kan köpa glass, en semester och ett körkort, haha. Tydligen det mest basala man gör av pengar på i en 4-årings värld. Hon la sedan till att det ju behövdes en bil till körkortet också såklart. 
 
Hoppas ni har en fin helg. Stora kramar ♥Kommentarer
Malena

Fina bilder! Fint att ni kämpar vidare och får vara tillsammans. Hoppas på bra tider för er snart. Kram!💙❤

Britt Heidi

Den goe ungen da! Så godt at dere kan hjelpe noen som trenger det! Håper November blir din måned på alle vis, at du får svar og hjelp for sykdommen og at dere kan få mange mange mange koselige dager sammen du, J og A!

Kjempe på, du er sterkere enn fjell!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »