Children Snow Commander

Hej vänner!
 
Vi har fram tills nu kört på KAVAT till Jolie varje vinter men då hon vuxit ur favoriterna och vi inte blev helt nöjda med förra vinterns modell tänkte jag att vi testar nytt i år. Klickade precis hem dessa från SOREL och hoppas att de passar på småfossingarna. De verkar små i storleken om man ska tro storlekstabellen? Tog storlek 29 och Jolie har annars storlek 26. Så det blir lite av en chansning. Förhoppningsvis sitter de bra om foten och för priset 349 kronor tänker jag mig att vi ska köpa ett par till av annat märke så hon har något att variera med och byta om till de dagar det krävs.
 
Har själv kört på Sorel på mina egna fötter i många år och de fungerar super, håller varmt och torrt. Hoppas det blir tummen upp även för dessa!Kommentarer
Åsa

Klara hade sorel förra vintern och de funkade bra så länge det inte var slasksnö, då blev de lätt blöta inuti, men kalla vinterdagar var det varma fossigar! 👍🏻

Svar: Ahh, kan tänka mig det! Känns lite klumpiga med? Men blir bra som extraskor om inte annat tänker jag :) Kram!
Malins Blogg

Linda

Jag hade Sorel till dottern för två vintrar sedan och har aldrig varit så nöjd med en vintersko som då! Nu har jag köpt Sorel inför denna vinter igen och hoppas såklart att jag blir lika nöjd igen :)

Svar: Kul att höra, låter lovande :)
Malins Blogg

» Sanna

Vad söta de var! :)

Kanske skulle testa det till Emma också i år då hon också växt ur sina. Tack för tipset :)

Svar: Ja, bra pris på dem ju :)
Malins Blogg

AnsoAnna

Hoppas du blir nöjd!
Vi har Sorel både på barn o vuxna här så vi gillar dom :).

Svar: Tack Anna! Tänker de får bli bra extraskor om inte annat men jag är supernöjd med mina :)
Malins Blogg

Annika

Vi kör med sorel de riktigt kalla dagarna och annars viking. Tycker sorel är lite klumpiga men toppen att hålla värmen, kan dock bli lite svettigt när det inte är riktigt kallt.

Svar: Ja, också fått uppfattningen att de är klumpiga och tänker precis som du skriver. Får bli bra extraskor om inte annat :)
Malins Blogg

Snygga stövlar!

så söta

Nina

... Men hur är de i storl i vuxenskor då måntro?

Svar: Normala de jag har :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »