En gråzon

Hej vänner!
 
Snart har ännu en dag i sjukdomens tecken tickat på och jag börjar på riktigt klättra på väggarna här hemma. Kroppen värker och skriker efter frisk luft, rörelse och motion samtidigt som huvudet är helt slut. Tror ofta att jag är så pigg men blir helt färdig av minsta aktivitet. Lite som när man haft en rejäl feberförkylning och är för pigg för att ligga i soffan men för sjuk för att vara aktiv. Den gråzonen känns det som att jag befinner mig i hela tiden just nu.
 
Idag rann dock bägaren över så jag klädde på mig kläder och gick en lugn promenad runt kvarteret på egen hand. Rädslan att tappa medvedandet och falla ihop offentligt, på en bilväg eller annan "farlig" plats är enorm och jag kämpar så mot mitt eget psyke nu. Var en lättnad att komma in genom dörren samtidigt som jag är glad över att jag tog den där promenaden. Den andra delen av mitt psyke behövde det. 
 
Nu är det bara en lång väntan till den 4 november då jag har nästa tid hos en neurolog. Önskar så att det gick snabbare men tänker att till jul kanske allt det här är glömt och bortblåst sedan länge? Hoppas!
 
 
Nu väntar jag på att Mattias ska komma hit och lämna Jolie och sedan att Andreas ska komma hit från jobbet. Fiskmiddag tillsammans med mina två hjärtan och sedan har jag lovat efterrätt med. Blåpärspaj tror jag det får bli. Mums, mums!
 
Tisdagskramar!Kommentarer

Usch och fy! :( Hoppas verkligen att det blir bättre snart!

Svar: Tack Patricia!
Malins Blogg

Sama

Usch, vad jag lider med dig!! :(
Ta vara på det du kan, och njut av stunderna med de du älskar! Stor kram till dig<3

Svar: Tack Sama <3 Kram!
Malins Blogg

Anonym

Andreas är det en god vän eller en pojkvän? :)

Anonym

Andreas är det en god vän eller en pojkvän? :)

Anonym

Andreas är det en god vän eller en pojkvän? :)

Tänker på dig 💕

Tänker på dig 💕

Svar: Tack vännen <3
Malins Blogg

Sofie

Hej Malin! Känner inte dig men har följt dig sedan du var gravid med Jolie, då jag var gravid samtidigt. Jag önskar dig allt gott o hoppas innerligt att du snart får må bra igen. Bor i Göteborg men har svärföräldrar i Sundsvall. Såg dig på norra berget i somras, och du verkade vara precis den ödmjuka o snälla Malin som man "lärt känna"här på bloggen. Sänder styrka till dig o önskar att du snart mår bra igen. Kram till dig

Svar: Hej! Vad roligt att höra att du hängt med så länge i bloggen. Kom gärna och säg hej om vi skulle befinna oss på samma ställe igen, skulle vara jättetrevligt :) Stor kram och tack så mycket för fina ord!
Malins Blogg

Veronika

Har du varit hos en läkare och "uteslutit" om du gått in i väggen? Känner igen mig lite i det du skriver när jag kraschade. Att det känns som att man har feber fast man inte har det. Minsta lilla gör en helt slut. Jag fick mitt efter flera års tid inre stress. Panikångest fick jag där det kändes som att jag skulle svimma hela tiden. Slutade gå ut till slut för jag var så rädd för att ramla ihop när jag var själv. Jag har två barn så det var en tuff tid. Tog mig flera månader innan jag började må bättre. Jag lärde mig att psyket kan spela en ett spratt på alla möjliga konstiga vis. Hoppas du får svar på vad ditt beror på och att du får den hjälpen du behöver. Kram

Svar: Hej! Jodå, det är uppkollat. Vet inte hur mycket du läst tidigare inlägg men är under utredning där största misstanken är epilepsi. Tack ändå för omtanken! Kram
Malins Blogg

Fina du, tänker på dig o hoppas dagarna bara rinner iväg till 4 november o hoppas du får lite svar, Gött att du kom ut en sväng, det lilla gör ibland mycket.

Svar: Tack vännen! Ja, underbart att komma ut, gäller verkligen att ta tillvara på de små små ögonblicken just nu :) Kram!
Malins Blogg

Emelie

Nu ska jag inte spekulera i din sjukdom och så men kom att tänka på en tjej jag såg på instagram som hade borrelia. Hon fick typ som epileptiska anfall. Har dom tagit provet för det? Hoppas du snart mår bättre och får veta vad det är! Kram

Svar: Ja, de har kollat det :) Tack för omtanken! Kram
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »