En liten häxa

Hej vänner!
 
Jag har precis skickat iväg lillhäxan här på sitt första halloweenparty och det var med pirr i magen vi promenerade kvarteret bort till bästisen A där partyt äger rum. Hon har varit iväg på kalas flera gånger under året Jolie men ikväll var det något extra just för att det är fredag, kväll, mörkt och halloween. Småläskigt, busigt och kul på samma gång!
 
 
Känns så skönt att få ha henne hemma mer igen. Jag är fortfarande inte bättre men "riskerna" med att ha henne hemma vägde inte längre upp mot att träffa henne så lite - det slet för mycket både på henne och mig. Så nu är vi tillsammans nästan som vanligt igen vilket känns underbart.
 
Vila står på schemat för mig nu fram tills att häxan ska hämtas hem. Efter det kör vi soffmys och Idol, precis som sig bör mörka fredagshöstkvällar.
 
Kram kram!Kommentarer
» Hanna

Vad skönt att ni kan träffas mer igen.

Sama

Så söt!! Och så skönt att ni får ses mer nu, även om det måste vara läskigt för henne om/när du svimmar? Ta hand om varann :)

Åh vad skönt att få ha henne hemma mer igen. Och vad mysigt att hon fick komma iväg på Halloween party, det hoppas jag kunna fixa för Emma och hennes kompisar nästa år :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »