En underbar lördag

God morgon söndagsvänner!
 
De senaste 3,5 veckorna, sedan jag blev inlagd på sjukhus, har jag träffat Jolie fem gånger och enbart en eller ett par timmar varje gång. Detta har, och är fortfarande, otroligt jobbigt och det sliter på psyket som jag vet inte vad. Att inte få finnas där för och vara med sitt barn. Jag är ett "prioriterat" fall och har fått gått före flera köer men trots detta är väntetiderna långa. Att inte få vara ensam med sitt barn som ensamstående är ju tyvärr samma som att inte få vara med sitt barn alls. Det gör mig arg och frustrerad men mest väldigt ledsen. Besöket hos läkarna i Stockholm i fredags gav inte det resultat jag hoppas på och jag väntar nu på en tid hos en neurolog den 4 november för vidare utredning.
 
Men, om senaste veckorna varit tunga och beskedet i fredags knäckte mig så gav gårdagen energi och glädje till max. Jolie kom till oss (mig och Andreas) tidigt på morgonen och vi hade sedan en heldag tillsammans. Sjukdomar och tråkigheter var som bortblåst för en dag. Vi hängde vid stranden, busade i lekparken, hade picknick, lagade middag och myste på hela dagen lång. Så himla underbart och jag är varm i hjärta. Min älskade, älskade unge och världens bästa A ♥ 
 
 
Nu ska jag ringa Jolie och se om vi kan ses en sväng idag också. Fylla på energi inför veckan. Precis lika fint väder idag så det hade varit så mysigt att komma ut en sväng. Jag orkar ju inte så mycket men det där lilla gör verkligen så mycket. 
 
Hoppas ni har en fin helg? Att ni njuter av oktober, hösten och solen och så. Kram kram!Kommentarer
Sama

Åh, vad härligt!! Kan tro att du (och hon) njöt! :D

Svar: Ja, verkligen :)
Malins Blogg

Åh så underbart!

Svar: Ja, en supermysig dag <3
Malins Blogg

Men sååå jobbigt för dig och er!!! Går inte att förstå.
Skönt att ni fick en härlig dag, Malin!! <3

Svar: Tack vännen <3 Stor kram!
Malins Blogg

Men så jobbigt för dig. Men härligt med en dag tillsammans. Kram

Svar: Ja, underbart med en dag tillsammans. Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »