Klinisk fysiologi

Hej vänner!
 
Imorse var det dags för mig att göra ett nytt EEG av hjärnan. EKG känner de flesta till och man kan säga att EEG är samma sak men att det är hjärnans signaler man mäter i stället för hjärtats. Jag gjorde ett i samband med att jag låg inne men idag var det alltså dags igen. Skillnaden denna gång var att jag inför detta EEG skulle vara så trött som möjligt och fick därför vara vaken hela natten. Det är lättare att provocera fram hjärnans felsignaler under extrem trötthet och det är därför man gör på detta vis. Huvva, huvva säger hon som har svårt att hålla ögonen öppna efter klockan 22 om kvällarna. 
 
Jag är så tacksam att Andreas satt vaken med mig och såg till att jag inte somnade när vi kom in på småtimmarna. Tröttheten i kombination med epilepsin/vad-det-nu-är-för-fel var hemsk och jag kan erkänna att jag fällde mer än en tår under natten. Tror jag är extra känslig nu med tanke på allt som hänt senaste veckorna. Det börjar ta stopp för vad känslorna orkar med. Men, nu är det gjort och med det är jag ett steg längre fram. Nu kommer jag förmodligen remitteras vidare till Stockholm eller Umeå för vidare undersökningar men det vet jag mer om först imorgon.
 
 
Det känns skönt att fortsatt skriva relativt öppet om detta, att ventilera och få stöd av er. Jag är fortsatt i det stadiet att jag gärna inte vill läsa om andras sjukdomshistorier med epelepsi då jag dels helt enkelt inte vet att det är det ännu och dels finns det lika många varianter som utgångsscenarion när det gäller epilepsi. Men jag lovar att säga till när och om jag är redo så får ni gärna dela med er för att hjälpa både mig och varandra. Hoppas ni förstår hur jag menar här.
 
Kram på er och hoppas att ni mår bra ♥Kommentarer
Malena

Jag har tänkt på dig och kollat din blogg då och då. Det är fantastiskt att du har någon som stöder dig genom detta! Hoppas på goda nyheter snart och krafter till dig! Kram! <3

Svar: Tack Malena, det värmer ❤️ Kram!
Malins Blogg

Styrkekram <3

Svar: Tack ❤️
Malins Blogg

Sama

Trots att vi inte känner varandra har jag tänkt på dig varje dag och undrat hur det går för dig. Skönt att höra att det händer saker som kan leda mot lösningen, och extra skönt att höra du har stabilt stöd hos dig <3 Kämpa på Malin, vi tror på dig! Skickar dig en styrkekram :)

Svar: Tack Sama! Du är jämt så gullig i dina kommentarer, gör mig glad ❤️ Kram!
Malins Blogg

Hoppas att du får någon klarhet i det här snart och börjar må bättre men måste vara skönt att ha någon vid sidan av som stöttar när det är jobbigt. Kram

» Eleni

Åh vännen, tänker på dig titt som tätt och undrar hur du mår. Önskar så att du snart får veta hur du ska göra för att må bättre. Massa kramar <3

jenni

Stor styrkekram! 💖

Usch :( För drygt två år sen genomgick jag samma typ av undersökning. Jag tuppade av på jobbet och de misstänkte epilepsi då jag tidigare haft en stroke och därför tydligen löper högre risk. Att vara vaken en hel natt var tortyr, men som tur var hittade de ingen epilepsi.
Hoppas att du får någon klarhet snart, allt blir så mycket lättare när man vet vad man har att förhålla sig till. Håller tummarna för dig!

Malin

du ploppar upp i mina tankar med jämna mellanrum trots att vi inte känner varandra.. Kan inte ens föreställa mig det du går igenom nu. Men jag håller mina tummar och önskar dig lycka till! Många kramar<3

Stina

Hej Malin!
Jag följer din blogg och har gjort det länge men jag är ganska dålig på att lämna några spår.
Jag vill bara skicka en styrkekram och jag hoppas innerligt att du får en diagnos så att du kan få rätt hjälp utifrån den.
Du verka vara en så himla fin, glad, positiv och härlig tjej! Det avspeglas verkligen i din blogg, jag tror att det är därför vi är så många som tycker om att kika in här. De GER energi och glädje!!!
Jag är glad att du har någon vid din sida som stöttar dig.
Lycka till!
Stor kram från Stina

Hanna & Moa

Styrkekramar till dig vännen ❤️

Svar: Tack vännen <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »