Kragsta Soffbord

God morgon vänner!
 
I måndags fick jag hjälp att skruva ihop mitt nya soffbord som jag spanat på länge innan jag nu till slut slog till. Jag tycker det är så fint och hoppas att Jolie nu är stor nog att vi får behålla det fint också. Har tidigare kört på LACK-borden á 199kr från Ikea ni vet, de kan man ju byta ut lite på löpande band eftersom att fröken i fråga utsatt det för hyss, haha.
 
 
Nu är nästa projekt att byta vardagsrumsmattan och jag tror jag ska satsa på en lite mindre runt variant att ha under. Helst skulle jag vilja byta både soffa och tv-bänk med men får ta en sak i taget. Vårt vardagsrum är så himla svårmöblerat på grund av dess storlek. En kan ju tycka att ett gigantiskt vardagsrum är bra men här ställer det mest till problem då det är omöjligt att möblera snyggt. Hade det varit en bostadsrätt hade jag inte tvekat en sekund på att slå upp en vägg och dela rummet till två - så pass stort är det. Ja, små problem i den stora världen men ibland är det ju lov att ha sådana också. Har jag några inredningsexperter som läser bloggen är ni mer än välkomna hem till mig och hjälpa til med idéer och inspriation :)
 
Torsdagskramar! 



Kommentarer

Du ska kunna dela av rummet om det går att ta bort lätt när du flyttar sen. Prata med dom du hyr av och kolla vad dom har för regler. Dom kanske vill att en firma kommer och gör jobbet men vet att dom flesta brukar säga att det är okej så länge som det går att återställa vid flytt. Så prat med dom så ska du se att du kan få ett mindre vardagsrum som är lite lättare att möblera 😃

Svar: Tack för tips, tanken har slagit mig men känns som ett för stort projekt 😊 Funderar på att dela av det med en hylla eller liknande istället men inget blir riktigt optimalt i det här rummet sett till vart dörrar, fönster och balkong sitter 😊
Malins Blogg

Jättefint bord! :)
Både vårat köksbord och vardagsrumsbord är fullt i fina färger av alla tuschpennor :P När minsta tjejen blir lite större ska vi byta ut båda borden.

Vi har också ett väldigt stort vardagsrum och det känns så himla kalt och tomt. Jättesvårt att möblera så att man får den där mysiga stämningen så jag förstår ditt problem!

Svar: Haha, ja mitt köksbord är lika. Köpte nytt för två år sedan och tog väl Jolie cirka två timmar innan hon gått lös med en vattenfast tusch på den ;)
Ja, men precis så är det, supersvårt både praktiskt och till mys/hemmakänsla-faktorn sett!
Malins Blogg

Helena S

Hej Malin,

Jättefint bord! Skönt med lite förnyelse när barnen börjar växa upp och inte 'förstör' i lika stor utsträckning. Å andra sidan så är dom ju bara barn en gång i livet och även märken från deras framfart är underbara på sitt sätt :-)

Är soffbordet också från IKEA?

Hälsningar, Helena

Svar: Hej! Ja, vissa spår är svåra att "ta bort" de är ju minnen hur "fula" de än må vara ibland, haha :) Ja, bordet är från Ikea!
Malins Blogg

Sama

Jag har satt upp en gardinstång tvärs över taket i mitt avlånga vardagsrum, ca 2/3 på ena sidan och 1/3 på andra. Gardiner/draperier till golv, och även om de aldrig är fördragna tycker jag det gör massor för intrycket i rummet :) Något du kan testa kanske? Har byggt en ca meter bred hylla i ena änden (i linje med/under gardinstången då) som går upp till tak också förståss :)

Sama

Mycket snyggt bord för övrigt! Inget större fan av deras produkter annars så lite förvånad över var det var ifrån;) Hoppas du får till resten som du vill!


Kom ihåg






Trackback
Annonsera här »