När min hjärna blev min fiende

Hej vänner!
 
Hur mår ni? Här går det upp och ner och ovissheten tär på mig även om jag försöker hålla humöret uppe. Igår var det dags igen och BAAM sa det i duschen och jag går numer runt med en bula som täcker halva pannan. Rädslan att inte veta när det kommer nästa gång är nog värst. Många tankar far igenom huvudet och skräcken över att det är epilepsi har nu övergått till en farhåga att det inte ska vara det - för vad är det då? På måndag väntar nästa undersökning och jag längtar. Efter det kan jag förhoppningsvis få svar. Jag vet inte riktigt vad vi ska hålla tummarna för men håll gärna en tumme ändå är ni gulliga.
 
Någon av er tipsade om en bok som heter "När min hjärna blev min fiende" och jag uppskattar det tipset så mycket. Tusen, tusen tack. Jag har tyvärr inte koncentration eller ork att läsa en bok nu och jag har heller inte hittat den som ljudbok men däremot har jag orkat läsa några rader om boken och dess författare Susannah. Nu är hon och jag inte i samma situation, hon var mycket sjukare än vad jag är, men det är ändå så skönt att läsa om någon som gått från fullt frisk till att bli helt "knäpp i huvudet" till att åter bli frisk igen. Igenkänningsfaktorn är så stor. Lättnaden över att hon fick hjälp ger hopp. När energin finns ska jag läsa boken. 
 
 
Växlar mellan min soffa och Andreas soffa. Det var hans hand ni såg där på bilden där i förra inlägget. Ni som hängt med har läst lite om han här och där i smyg sedan i somras faktiskt. Tror jag skrev om honom i det här inlägget för första gången. Andra gången han nämndes i bloggen var här. Vi tar det eftersom här i bloggen men jag lovar ni kommer gilla honom lika mycket som jag gör ;)
 
Kram!Kommentarer

Så glad för din skull att du har en hand att hålla i när det är lite jobbigt och stormigt eller hur man nu ska uttrycka det på ett bra sätt. Kram <3 Håller tummarna!

Svar: Tack Jessica ❤️ Kram!
Malins Blogg

Hoppas du får reda på vad som spökar hos dig och att det är lätt att fixa till!!
Roligt att läsa något roligt i allt elände! Önskar er all lycka!

Svar: Tack! ❤️
Malins Blogg

Marie

Åh, håller tummarna för bra besked för dig på måndag! Jag har tänkt mycket på dig de senaste veckorna. Det är konstigt, det känns som man känner dig trots att vi aldrig har träffats. Jag började följa dig när du var gravid med Jolie och har hängt med sen dess. Så skönt att du har en hand att hålla i när det blåser ❤️ Håller som sagt tummarna för dig och tänker på dig! Krya på dig! Kram

Svar: Tack Marie ❤️ Vad kul att höra att du hängt med så länge!
Malins Blogg

Anonym

Jag ligger på sjukhus oxå där de inte vet vad det är! Vet hur du känner 💕

Svar: Krya på dig! ❤️
Malins Blogg

Anonym

Hej!
Jag har följt din blogg från och till i några år. Jag har en flicka som är exakt lika gammal som din. Jag började också svimma. Och bli helt borta. Det kom med ca ett halvårs mellanrum. Nästan varje gång har det kommit i duschen och jag är helt borta efteråt. Jag fick göra EEG och hjärnröntgen. Provsvaren fick jag efter ett och ett halvt år. I somras då neurologen berättade att jag har en benägenhet till att få epilepsi anfall så nu äter jag medicin. Har ej fått anfall efter det.
Men det är väldigt ovisst och man är orolig för att få det igen.
Hoppas att du snart får ordning på det hela och få medicin.
Malin

Svar: Huvva, glad du fick rätt hjälp till slut!
Malins Blogg

Jag förstår din oro och jag känner verkligen med dig Malin. Otäckt att bara svimma sådär och dessutom inte veta när det inträffar. Hinner du få några varningssignaler så att du kan lägga dig ner? Eller kommer det bara hux flux?

Jag både tror och hoppas att de får bukt med problemet och att du får hjälp!

Så härligt med Andreas! Det är du väl värd och jag hoppas få läsa mer om honom framöver :)
Stor stor megakram till dig. Du är grym!

Svar: Det kommer helt utan förvarning tyvärr. Så det är läskigt och blir såklart även psykiskt påfrestande.

Tack vännen! Värmer ❤️ Kram!
Malins Blogg

AnsoAnna

Stor kram Malin ♡

Svar: Tack ❤️
Malins Blogg

Anonym

Hej. Vad tråkigt att höra att du inte mår bra. Och otäckt. Hoppas du snart får veta. Jag tycker du borde ha någon slags hjälm på dig. Kan låta barnsligt men du kan göra illa huvudet ordentligt. Sedan hade jag velat råda dig att sitta ned och duscha så minskar risken för skador då fallet inte blir lika högt. Känner inte dig men menar bara väl med mina råd.

Svar: Tack för omtanken. Sitter redan ner i duschen men man ska ju upp och ner, in och ut också.
Malins Blogg

hoppas du mår bättre snart

Svar: Tack snälla!
Malins Blogg

Tråkigt att höra men jag håller tummarna för att det blir bättre snart!

bella

Åh, så kul att du har hittat en trygg hand :).
Hoppas verkligen vi får läsa mer om honom snart, att du kanske berättar om ni har ett förhållande eller inte :).
Krya på dig fina du. Kramkram.

Maja

Usch lilla vän! Vet exakt hur du mår. Har själv tagit massor med prover just nu och det lutar mot diabetes av någon form. Jag som är smal och vältränad har aldrig nånsin misstänkt att jag skulle kunna få något sånt.

Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig för att muntra upp dig. <3
Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns.
Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

Anna mamma till två pojkar

Åh vad härligt att kärlek tittat in i ditt liv igen! Själv har jag blivit mamma igen 6 oktober. Ligger dock kvar på sjukhuset pga komplikationer i samband med förlossningen. Livet är så skört men jag är iaf på bättringsvägen nu. Kram

Svar: Åh, hoppas du får komma hem snart Anna om du inte redan gjort det! Stora kramar och grattis till nummer två <3 Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »