Solsidan VS Mordor

Hej vänner!
 
Denna förmiddag har jag tagit en mini-promenad bort till vår anläggning på Skönsmon för att hjälpa till att manuellt ställa upp en dörr. Det var helt fantastiskt att få vara tillbaka på jobbet om så bara för en kort stund. Mitt fysiska mående är egentligen oförändrat, jag får frånvaroattacker flera gånger om dagen och tappar medvedandet utan förvarning cirka en gång i veckan, men jag har bestämt mig för att jobba så gott jag kan med mitt psykiska. Inte låta sjukdomen styra den psykiska delen av min hjärna. Det hjälper faktiskt och det ger mig en känsla av kontroll och att jag kan styra mig själv - åtminstone till en viss del.
 
Nu är jag tillbaka i trygga soffan igen och andas ut att jag klarade turen både psykiskt och fysiskt. Ska se om jag kan få skjuts över på "rätsia" sen så jag är hemma tills Jolie kommer hem - jag är hemma hos Andreas nu. Vi bor på två olika sidor av stan och jag hävdar bestämt att jag bor på Solsidan och A bor i Mordor men han är inte riktigt enig med mig där, haha!
 
Kram kram!
 Kommentarer

Vad mycket jag kommenterar helt plötsligt (har ju följt dig sen Jolie var bebis) men nu måste jag fråga vad det är för fina stövlar du har? :)

Svar: Haha, ja men det blir jag så glad för, jättekul att höra av dig ofta igen :) Skorna är från DinSko, supersköna. Kan varmt rekommendera!
Malins Blogg

Hejsan, skulle du vilja köra ett 9 dagars kost- och träningsprogram kallad C9? Jag har läst din blogg och vet att du tränar mycket och annars är hälsosam! :)
Men det skulle va jätteroligt om du skulle vilja prova denna. C9 har fått en del kritik pga. att den marknadsförs ibland lite för mycket som ett viktminskningsprogram fast man hellre skulle vilja att den benämns som en detox. C9 kommer rena magen från plack och slagg som bildats i tarmen under flertals år och gör din mage bättre i skick!
Du kan klicka in på min blogg och under kategorin C9 kan du läsa mera om det och börja gärna nerifrån upp! :)

Om du är intresserad, skicka gärna ett mail! MVH Isabel <3

Svar: Nej tack, jag står inte bakom sådana produkter och tror inte på detox på det viset.
Malins Blogg

Frida

Fina Malin <3. Har hängt med länge (sen Jolie föddes ungefär). Ska bättra mig på att kommentera. Du är en stark tjej, kämpa på. Skickar massa pepp och styrka till dig. Kramar <3.

Svar: Tack Frida <3 Vad kul att höra att du hängt med så länge! Stor kram!
Malins Blogg

Ta det lugnt och sköt om dig! Kram!

Svar: Tack Jessica, det ska jag!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »