Stormen som nu passerar

Hej oktober!
 
"Make it a september to remember" såg jag att många skrev på sociala medier i början av månaden. Visst blev det en september jag kommer att minnas om än kanske inte på det mest positva sätt. Som flera av er är inne på när ni lämnar kommentarer så är ovissheten det värsta. Bara jag får reda på vad jag har att förhålla mig till så är jag redo att kavla upp armarna och köra. 
 
September innehåller dock även fina minnen. Många härliga cykelturer där i början av månaden. Kvalitetstid deLux i skogarna med hon i mitten på kollaget som jag älskar så mycket. Och så den där handen där uppe till höger som håller min hand hårt, kärleksfullt och stadigt genom stormen som nu passerar. 
 
 
Jag är hemma nu i väntan på nästa undersökning som är ett steg i processen att ställa en diagnos. Egentliigen är jag varken sämre eller bättre än när jag låg på sjukhus så det är blandade känslor med att vara hemma. Otroligt skönt men samtidigt läskigt de stunder jag är själv. Håller mig mest i soffan av rädsla att falla illa igen. En dag i taget sa vi, eller hur?
 
Kram kram!Kommentarer
Sama

<3<3

Lång o barnlös..

Hoppas den bedårande o fina Malin snabbt kryar på sig! Tänker på dig o håller en tumme för att det inte ska vara så allvarligt.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 o en stor KRAAAAM!

Försök och njut av tillvaron hemma och se om du kanske kan ha någon hos dig för att känna dig tryggare? Samla energi på de viset du kan. Hoppas snart de kan ge riktiga besked om vad som föresegår. kram

Anna mamma till Vincent

Våga ta emot och be om hjälp. Tänker på dig och hoppas du mår lite bättre snart! Kram

Bella

Så skönt att du är hemma Malin, oftast när man kommer hem så känner man sig piggare. Som alla andra säger. Våga be om hjälp. Hoppas verkligen att du är på fötterna snart igen.
Oj oj, vilken hand på bilden, har du träffat kärleken eller är det Mattias?.
Kramkram du är väldens bästa mamma.

Britt Heidi

Sender deg en varm god hjerteklem jeg nå, Malin! Håper du får svar, hjelp og kan starte på ny frisk snart!

Malin! Jag vill bara skicka dig en lång och varm cyber-kram. Tänker på dig och hoppas och tror att du snart tillfrisknar. Mysigt med en varm hand som håller dig genom allt. Önskar dig all kärlek! Kram! <3

» Wilma

Håller tummarna för att du blir bättre!

Åh, vi håller tummarna här hemma att det inte är allvarligt, kram 😍

Sama

Hoppas du haft en stabil helg och kunnat tanka värme och kraft från Jolie m.fl. Tänker på dig!

Hoppas det blir bättre och att du vilar upp dig, ta emot hjälp det behöver du ! :)

Var ju en grym sol denna september, måste slagit förra året.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »