Viktiga sextio minuter

Hej vänner!
 
Mår ni bra? Jag har gått och dragit på mig världens höstförkylning men känner att det egentligen inte gör så mycket. Tänker att det är lika bra att stöka över det nu när jag ändå mest ligger och inte gör så mycket vettigt ändå. Så kan jag vara frisk och pigg all-in sedan när denna resa är över. 
 
Igår tog vi en mini-tur till Norra Berget på eftermiddagen jag, Jolie och Andreas. Vi fikade hembakat på Café Gesällen, tog ett lekstopp i lekparken och avslutade sedan med att spana på utsikten över stan. Vi var nog inte iväg mer än drygt en timme, mer än så orkade jag inte, men ack så mysiga och viktiga dryga sextio minuter det var.
 
 
Idag har det hittills varit soffläge all-in för min del och jag misstänker att det kanske inte blir så mycket mer avancerat än så idag. Jolie är hos Mattias igen men jag hoppas kanske få träffa henne en sväng i eftermiddag. Längtar så tills allt är som vanligt igen. Nedräkning till 4 november pågår då nästa neurologbesök står på schemat. Kommer ju inte bli frisk där och då men förhoppningsvis ta ett steg i rätt riktning och kanske till och med få diagnosen fastställd. Hoppas.
 
Kram kram!Kommentarer
Sama

<3

Svar: <3
Malins Blogg

Britt Heidi

60minutter der og da men så MYE mer når man regner minner og gode opplevelser. Man kan leve lenger på den tiden når livet går litt i motbakke! Håper dere får kose dere også i ettermiddag også håper jeg tiden går fort til 4.november!

Varme klemmer sendes din vei!

Svar: Tack Britt Heidi <3
Malins Blogg

Malena

Härliga bilder och härlig utflykt verkar ni ha haft. 😊 Hoppas på att neurologbesöket blir givande och den kommande veckan bra. Kram och styrka till dig.

Svar: Tack Malena! Kram!
Malins Blogg

En timme - ett liv. Så kan det kännas! Lät som en perfekt och mysig tur. Jag tänker på dig Malin och håller tummarna in mot 4:e och därefter såklart. Stor kram!

Svar: Tack vännen <3 Lever lite genom din blogg nu, hämtar mycket energi där och tänker att "när jag är frisk då ska jag också...." Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »