Höstmys på Södra Berget

Hej vänner!
 
Idag tog vi en heldag i skogen jag och Jolie. Hösten är nog min absoluta favoritårstid när det kommer till att vara ute i skog och natur. Saknaden efter fjällvärlden blir dock alltid extra stor just om hösten men jag tycker det är helmysigt att traska i skogarna här på hemmaplan också. Vi mumsade säsongens sista blåbär, byggde kottdjur och satt alldeles tyst och lyssnade på...tystnaden. Jolie tyckte det var så häftigt att sitta och lyssna på trädens sus. Det pirrar nästan i magen mamma, sa hon till mig ♥
 
Nästa helg ska jag åka till Vålådalen med jobbet och jag längtar verkligen så mycket. Fredag till söndag i fjällen mitt i september då det är som vackrast. Hoppas att vädret är med oss!
 Kommentarer

Älsklingar!! Snart hänger vi med er ❤️❤️❤️

Svar: Längtar, längtar, läääääängtar!!! <3
Malins Blogg

Vad härligt att Jolie verkar uppskatta skogen och naturen! :-) Det hör man sannerligen inte ofta nuförtiden utan alla dessa plattor och telefoner verkar locka mer även i förskoleåldern... Bra jobbat av dig som förälder! ;-)

Svar: Ja, jag är glad och tacksam att hon gillar att vara ute i skog och natur. Vi har bestämt att paddan får man använda när man tar en paus från leken och inte tvärtom, att man ska ta en paus från paddan för att leka :)
Malins Blogg

Vad mysigt det låter :) Jag håller med dig, det är otroligt härligt att få vara ute på hösten!

Så underbart, verkligen guld värt ♡

Bor själv mitt ute på landet mitt bland Hälsinglands skogar men det är så tätt med björn och varg just här. Skulle säkert inte hända nåt meeen, vill inte ta risken liksom hehe!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »