JollanMys med JolieBus ♥

Huvva vad tårarna rann imorse när jag skypade med Mia som bor på Rhodos. De rann av rädsla och ledsenhet för sjukdomen, de rann av saknad av Mia men också av lättnad över att prata med henne. Ursäkta ordvalet men hon är så jäkla klok och förstående min kära vän. Hon lyssnar och är förstående. Låter mig känna mina känslor. Förnuftet och pepptalket kan jag få en annan gång när jag är redo för det.
 
Tårar hann bytas mot skratt innan vi sa hej då och glädjen fylldes på ännu mera sedan när Jolie kom och hälsade på. Hon var visserligen mer intresserad av att leka med den höj- och sänkbara sängen än att mysa med mig, men asch, inte läge att vara kräsen nu känner jag, haha :) 
 
 
Älskade lillskrot har bott hos farmor och farfar sedan i onsdags. De fick hämta henne på dagis när jag blev skickad på akuten och sedan dess har hon blivit kvar då Mattias varit på skolan. Imorgon ska hon dock få flytta hem till papi igen och jag hoppas sedan att både hon och jag får komma hem till oss inom kort ♥Kommentarer
Sama

Härligt med sådana vitamininjektioner, det behöver du nog mer än något just nu<3 Kram till dig!

Svar: Tack Sama <3 Kram!
Malins Blogg

AnsoAnna

Vet man vad som är fel nu?
Stor kram ♡

Svar: Mja, inte säkert men misstankar finns. Ska skriva om det så snart jag själv vet mer tänkte jag. Kram ❤️
Malins Blogg

Anna mamma till Vincent

Förstår att tårarna rann. Vilken fin vän du har som finns där för dig. Kram

Svar: Tack Anna! Ja, hon är one of a kind <3 Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »