Magiska Blanktjärn

Hej vänner!
 
Vår höstkickoff i Vålådalen är över och jag tar med mig minnen, energi, värme och kärlek därifrån. När vi åkte hem igår eftermiddag kändes det som att vi varit borta en evighet samtidigt som jag inte tittat på klockan en gång under helgen, det måste väl var ett bra tecken på att jag slappnat av? Helgen har bjudit på det bästa av världar med träning, fjällturer, god mat och dryck, nattbad och bus, Jämtlandsluft samt såklart fantastiskt sällskap. Betyget blir tio av tio!
 
På lördagen tog jag och några av mina kollegor en tur till Blanktjärn som ligger ca 4km från Vålådalens fjällstation. Tjärnen är magiskt turkos och helt klar vindstilla dagar. Vi hade inte riktigt med oss vädret på vår sida men är ni i västra Jämtland någon gång under barmarkssäsongen vill jag varmt rekommendera en tur till Blanktjärn. Ni kommer bli tagna med storm!
 
 
Jag älskar skylten med "Fjällen" som dyker upp på en myr ute i ingenstans när man traskar mot Blanktjärn. Vi tog den längre rundan på 6km till tjärnen och en kortare variant hem, totalt tror jag turen landade på 11-12km vilket var ca 10km för långt för mitt bäcken. Jag visste jag skulle få ont men tyvärr blev det riktigt illa. Haltar fortfarande här två dagar efteråt. Försöker dock att inte tänka på det nu utan istället värmas och glädjas över helgens minnen!
 
Kram från migKommentarer
» ISA

ooh så vackert! vilken färg på sjön då!<3

Vilket vackert ställe !

Anna mamma till Vincent

Jättefint, förstår att det gett energi! Bra klipp ovan också. Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »