VAB & Plugg

Sedär, då var det våran tur och jag hämtade hem en febrig tjej från dagis i eftermiddags. Tänk att det aldrig slår fel och att det är samma visa varje höst. Vi blir med andra ord hemma imorgon jag och mitt lillhjärta och håller tummarna att hon kryar på sig snabbt.
 
Ser på Facebook, bloggar och Instagram att det är VAB-tider för fler än oss. Har ni klarat er eller är ni också hemma? 
 
 
Jag sitter och pluggar här i soffan ikväll men nu går ögonen i kors. Att läsa två kurser på 100% samtidigt som jag jobbar heltid vet jag inte hur smart det var men nu har jag gett mig in i det och tänker därmed klara av det. Jag räknar med att vara klar med kurserna till sista oktober så det är ju bara en kort period och därför tänker jag att det går bra. Kommer jag in på de högskolekurser jag vill till våren sedan får upplägget såklart bli ett annat. 
 
Nej, nu ska jag stänga ner datorn, ta en varm dusch och sedan ett par minuter på soffan innan det är dags att sussa. Natti från mig!Kommentarer
Sama

Var rädd om dig, bara<3
Krya på Jolie!

Jag vågar knappt säga det men än så länge har vi klarat oss från vab sen terminen startade. Det värsta är ju när de där förbaskade magsjukorna dyker upp. Huu, då vill jag bara flytta! Krya på Jolie! Kram vännen!

Krya på !! Många verkar vara hemma och vabba idag

Hanna

Vi har kört en vabb-vecka med vattkoppor för stora tjejen. Väldigt lindrigt iofs så kändes bara som vi var lediga då hon inte var besvärad av dem alls! Så nu väntar vi på att det ska komma för lillebror också. Så blir nog en till vabb-vecka snart hoppas bara han får det lika lindrigt som storasyster fick. Skönt att ha den barnsjukdomen avklarad sen i alla fall! ☺️ krya på er!

Vi har hunnit med en vebvecka här hemma precis efter semestern när hon kom tillbaka till dagis men hoppas vi slipper mer sådant nu.

Fy, hoppas att hon kryar på sig snabbt. Hör hemma har vi än *peppar peppar* inte haft några sjuka barn hemma. Men jag vet att det är många barn i dotterns klass som är förkylda så det kommer nog snart.

AnsoAnna

Vab 3 dagar i förra veckan. Feber o förkylning på lilla. Nu börjar stora bli förkyld o klagar på magen :(

Vackra liv! (snart är det väl dags här också...^^, )

» Malin

Peppar peppar! Hoppas ni klarar er från de värsta.
Kram

Här hemma är vi också sjuka! Inte roligt alls :/ Kram till er!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »