Att få äran att fotografera

Hej vänner!
 
Efter en lång bilresa idag på 45 mil och sedan ytterligare 10 mil med tåg har jag nu landat i Åre och på Tott Hotell. Jag checkade ut från en fjällvärld och in till nästa. Imorgon står nämligen jobb på schemat i dagarna två innan jag på tisdag eftermiddag får åka hem till Sundsvall igen. Jag älskar att få jobba på annan ort och speciellt i Åre men idag tog det emot lite när Andreas släppte mig på tågstation i Östersund. Dels saknar jag Jolie otroligt mycket och dels är jag sliten sedan helgen. Det märks att jag inte är 100% frisk än vid sådana här tillfällen. Men det kommer garanterat att bli två härliga dagar här i Åre ändå.
 
Jag fick, något oförberett, äran att i fredags fota brudparets förberedelser inför bröllopet. Otroligt ärofullt för mig om än nervöst. Helt kravlöst från deras sida men jag sätter såklart krav på mig själv ändå. Jag hade turen att få ljuset på min sida och känner mig nöjd med bilderna till mina fotokunskaper sett. Mest ärofullt var ändå att få vara med på både bruden och brudgummens förberedelser. Jag sprang som en galning mellan de två sviterna men njöt varje sekund ♥
 
 
Förutom bröllopet i sig så har hela helgen varit fantastisk på det sätt att jag fått umgåtts med, förutom brudparet i sig, flera gamla arbetskollegor och vänner från Åre. En del av dem har jag inte sett på över sju år. Andra var det tio år sedan jag jobbade tillsammans med. Det är så speciellt att bo och jobba på ett säsongsställe, vännerna och kollegorna blir som en familj så att få umgås som förr en helg kommer jag för alltid bära med mig långt in i hjärtat. 
 
 
Själva bröllopet fotade en anlitad fotograf så jag fotade ingenting inne i igloon. Tjubknäppte dock denna lite snabbt utanför och visst är de vackra brudpar med följe? Älskade vänner allihopa!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen här och jag misstänker att John Blund knackar på snabbt. Har legat och messat med Andreas hela kvällen här, lite tofflig som jag kan vara så saknar jag honom redan, hihi!
 
Natti natti!Kommentarer

HEJ! I sommar ska jag fotografera mitt första bröllop och vill gärna ha lite tips på hur man ska tänka och lite tips på hur man ska fotografera i kyrkan för bra bilder :D

Svar: Åh, jag är ju ingen fotograf och jag fotade bara förberedelserna. Hör med min vän Madeleine (madeleines.se) hon är fotograf och brukar ha massa bra tips :)
Malins Blogg

» Jenny

Vilken dröm att få fota bröllop! ^^

Svar: Ja, jag fotade bara förberedelserna - räckte bra för mig, hihi :)
Malins Blogg

Åh så kul att få fota!

Svar: Ja, jättekul :)
Malins Blogg

Men vad roligt! :)

Svar: Ja, pirrigt men ärofullt :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »