Flyttkaos

Men hej på er!
 
Här har det varit tyst ett par dagar och anledningen till det stavas FLYTTKAOS deLux. Herregud vad grejer vi har. Samtidigt som vi tömmer Andreas lägenhet så organiserar vi om i våran men saker fylls på snabbare än vi hinner hitta plats för dem. Vi lever i totalt kaos just nu och det är som att gå i en labyrint här i lägenheten, haha. Dock får vi leva med det ett tag, prio ett just nu är att få klar Andreas lägenhet för visning. 
 
Efter att ha hållt på varje kväll hela veckan samt hela dagen igår tog jag och Jolie idag en paus och gick till lekparken. Välbehövligt både med frisk luft men även för Jolie att få leka av sig litegranna. Andreas har dock slitit på hela dagen och jag ska strax hugga in igen jag också. Det här med att flytta alltså. Men såklart värt det när det väl är klart sedan. 
 
 
Vårblommor och solsken till trots så var det isande kalla vindar ute idag. Jolie höll sig varm i nya skalkläder från Everest men jag som så lätt fryser fick gå in för att klä mig varmare. En luras visst av de torra och sopade gatorna och glömmer bort att vi fortfarande bor i Norrland och att det än så länge bara är början på april. Men snart så är det varmare även här.
 
Nej, dags att stänga ner datorn och återgå till kaoset. Hoppas ni har haft en fin helg? Vill även säga tack för fina hälsningar i förra inlägget, blir så glad att ni glädjs med mig ♥
 
Kram kram!Kommentarer

Mysigt med lekparkshäng!

Svar: Ja, det var skönt att komma ut en sväng :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »