Hello Fever

Hej vänner!
 
Jag borde ju kanske anat oråd redan imorse när jag fick väcka lillhjärtat klockan åtta en halvtimme innan vi skulle gå till förskolan då hon fortfarande inte vaknat då. Tjejen som aldrig fryser i vanliga fall hade på sig tre tröjor vid hämtning nu i eftermiddags och ett par timmar senare slog febern till. Vi var på Barnkliniken förra veckan, egentligen planerat besök för astman, men det konstaderades även då att hon är sjuk ovanligt ofta. Kanske beroende på att immunförsvaret aldrig får byggas upp ordentligt just för att hon är försvagad av astman. Lite svårt att säga. Hur som helst säger vi hej till sjukstuga och VAB - hoppas ni inte är här för att stanna länge.
 
En annan VAB-dag förra månaden. Inte lika pigg tjej ikväll tyvärr :(
 
Vad kul att se alla gilla-hjärtan i förra inlägget! Jag tar det som ett tecken på att ni gillade inlägget. Den där lilla lilla responsen är så viktig för mig och driver mig och bloggandet framåt. 
 
Nu har Jolie somnat så jag ska passa på att lämna in deklarationen som jag fick hjälp med förra veckan. Hoppas på en lugn natt sedan och ett friskt barn imorgon.
 
Kram!Kommentarer
Anonym

Godmorgon!!
Då var det er jag såg vid Pressbyrån på sjukhuset 😊 Blev så osäker så därav hejade jag inte. Men nästa gång jag ser er ska jag göra det 😃
Krya på till Jolie!! Här har vi samma med en tjej som ofta är sjuk och då oftast feber. Det kommer med jämna mellanrum att vi nu vet ungefär när det är dax. Har kontaktat vårdcentralen flera gånger då man som förälderblir orolig för de små, vi har då fått svaret att hon ff bygger upp sitt immunförsvar.
Hoppas Jolie är piggare idag 😊
Ha en bra dag/ Sara H


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »