Palm Beach

God morgon vänner!
 
Inte världens bästa bilder men jag måste ändå få tipsa om dessa söta tallrikar för att inta tala om kakfatet. Märket heter Palm Beach. Förr handlade jag ofta på Campadre men nu glömmer jag ofta av det trots att jag får det där nyhetsbrevet på mailen varje morgon. Då och då gör jag dock fortfarande fynd - är en aktiv och hänger med så går det ju att göra stora kap!
 
 
Jolie är precis lämnad på dagis och jag ska strax kila ner på jobbet. Jag är fortfarande sjukskriven på 25% men ofta blir det fulla dagar ändå hämtning, lämning, transport till och från jobb/dagis etc så den där tänkta återhämtningstiden fungerar inte riktigt som den ska. Idag fick jag dock chans att vila ett par extra timmar innan jag börjar jobba vilket är så välbehövligt. Det lilla gör så stor skillnad!
 
Den här veckan jobbar jag bara måndag - onsdag då vi i helgen ska på bröllop i Arjeplog och dit mina vänner är det LÅNGT. Vi åker därför redan torsdag morgon så det blir kortvecka här. Det är Jolies gudföräldrar som ska gifta sig och trots den långa bilresan så längtar jag så mycket. På fredag är den stora dagen.
 
Önskar er en fin start på veckan! Kommentarer

Mysigt och kul med ett bröllop :D

Svar: Ja, det ska bli jättemysigt och kul <3
Malins Blogg

Åh så mysigt med bröllop! Ha en fin dag!=)

» Sara

Åh, så himla fina mönster!! :)

Emma

Hej igen!
Ursäkta om jag är jobbig. Ville bara kolla om du skickat mail men att jag skrivit fel epost adress (jag har ju världens längsta) eller om du helt enkelt inte hunnit i all flytt.

Hur som är jag väldigt intresserad av kläder fortfarande skicka mail eller dra iväg ett mms om du har något till salu. emma.linnea.lindh@gmail.com, 0702006290

Så otroligt roligt att ni ska bli sambo, gillar att läsa din blogg väldigt mycket. Ha det så bra! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »