Visning nummer tre

Hej vänner!
 
Sitter i sängen och bloggar ikväll då vi blev av med våra soffor tidigare idag. Jag har älskat den vita soffgruppen från Ektorp och den har verkligen gjort sig bra i lägenheten men Andreas soffa passar vårt liv bättre om än att den inte är lika snygg, hihi! Imorgon tar vi hit den och resten av möblerna så till helgen börjar förhoppningsvis det roliga inredningspysslet och att äntligen få ordning på allt. Längtar!
 
Sofforna har även fungerat bra till träning genom åren, här fotning för min Workout School 2015 :)
 
Ikväll har vi varit på en husvisning igen - våran tredje. Från att ha kikat på renoveringsobjekt inne i stan var vi ikväll och tittade på en inflyttningsklar villa ute vid havet. Jag har tidigare sagt att jag aaaldrig vill bo utanför stan då jag vill kunna gå/cykla till jobbet men efter att ha skrivit en lista med våra behov och hur vi egentligen vill bo kanske den där pendlingen är värd det. Vi ska fundera vidare men kvällens hus blev en favorit direkt. 
 
Nu har Andreas smitit iväg på bio och jag ska dra på ett avsnitt av Grey's Anatomy här i sängen. Jag kikade på det de första fem säsongerna men kom sedan av mig helt tills jag igår av en slump hittade igen det på Viaplay. Så nu har jag några säsongen att plöja och det där med serier är ju så farligt - alldeles för lätt att bara se ett avsnitt till och ett till och sedan vips så är det mitt i natten. Igenkänning på det?Kommentarer

Vet precis vad du menar. Man tänker att man ska se ett eller två avsnitt och sen har man helt plötsligt plöjt igenom halva natten!

Stor igenkänning på de! Älskar serier, samtidigt som jag "hatar" dom ;)

Vad spännande med hus vid havet. Det låter verkligen som en idyll.

Vi skrev på papperna till vår villa en bit ut på landet förra veckan och jag som är bonnatös är helt överlycklig över det! :D Min sambo har bott inne i stan hela sitt liv men är också exalterad inför flytten, bor man inte alltför långt från stan så tycker jag det finns så många fördelar med att bo utanför stan, med vatten, skog och vackra promenadvägar precis runt hörnet! :) Hoppas ni hittar vad ni letar efter till slut :) Lycka till! :)

» Jenny

Vilka snygga tights! Vart kommer dom ifrån? :)

Svar: De är från Röhnisch :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »