Asics Gel Noosa Tri

Hej vänner!
 
Sensommar/höst innebär för mig varje år skobyte i träningsgarderoben. Jag har sedan många år kört på Asics skor då de är bra dämpade vilket är ett måste för mitt skadade bäcken samt att de är uppbyggda för att hjälpa min extrema pronation i fötterna. Skorna är egentligen löparskor men jag både jobbar och tränar i dem. Eftersom jag i dagsläget inte kan göra tunga lyft så som knäböj eller marklyft så stör inte den mjuka dämpningen i skorna utan är tvärtom perfekt för mig.
 
Jag brukar försöka ha tre par i rullning samtidigt men är just nu nere på två par varav ett par börjar bli väldigt slitna så påfyllning är ett måste. Jag brukar alltid köra på Asics W Gel Convertor men då utbudet på de skorna är ganska dåligt så tänkte jag nu testa en ny modell. Valet föll på dessa coola Asics Gel Noosa Tri. Visst är de snygga? Dessa skor är egentligen framtagen för triathleter men jag tror de kommer passa utmärkt att jobba i för mig som personlig tränare. De är inte riktigt lika dämpade som de skorna jag brukar ha men jag tänker att det kan vara värt att testa. Om de passar och fungerar så finns de nämligen i en uppsjö av färger så då ska jag bunkra upp med fler. 
 
Jag har beställt de översta men börjar nu tycka att de nedersta är snäppet snyggare. Typiskt mig, haha! Skorna är just nu på rea hos Sportamore om ni är sugna på likadana. Tips, tips!
 Kommentarer
Lina

Supersnygga och sköna! Jag har två par!

Svar: Åh, så skönt att höra. Hoppas de sitter lika bra på mig :)
Malins Blogg

Så himla snygga!

Svar: Ja, eller hur!
Malins Blogg

helt sjukt snygga!!!

Svar: Ja, älskar't :)
Malins Blogg

Åh supersnygga! Måste nog ta en titt på dem eftersom jag måste ha ett par nya Asics :)

Svar: Ja, visst är de snygga :) Hoppas de sitter lika bra med!
Malins Blogg

men wow vad fina

Svar: Ja, visst är de :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »