Ett starkt behov

Hej vänner!
 
Ja, jakten på det där perfekta matbordet fortsätter visst ett tag till. Vi hade egentligen bestämt oss vid det här laget för att köra på vårt andrahandsval med ett bord från Ikea. Så i förrgår beställde vi stolar till bordet och idag fick vi låna ett släp för att åka och köpa det. Men när vi väl var framme på Ikea så kändes det inte alls rätt. Så vi fick snällt åka hem tomhänta igen. Jag börjar bli lite stressad över vardagsrummet nu då vi verkligen bara står och stampar och utan matbord är det svårt att komma vidare i inredningen. Vi har ju bott i kaos nu i ett halvår snart och nu när sommaren snart är över så känner jag ett starkt behov att dels få ordning men även få känslan av att vi har ett hem. 
 
Bild lånad från Ikea
 
Bordet ovan är precis det bordet jag vill ha och finns på Ikea till ett kanonpris. Problemet med detta bord är att det är för litet. Vi vill ha plats med minst sex stolar vilket innebär att bordet bör vara minst 180 cm. 
 
Bild lånad från Ikea 
 
Bordet här ovan var andrahandsvalet men vi känner att det blir på tok för ljust. Vi vill ha ett ljust bord i ek, ask eller björk men ja, detta blev alldelles för ljust. Det finns ett par alternativ som jag hittat på nätet nu ikväll men inget av det känns hundra procent. Lutar ändå att vi får beställa något av dem och hoppas på att det blir bra ändå. För att komma vidare i inredningen. 
 
Det går dock lite framåt trots allt i inredningen då vi idag beställde en ny soffa på MIO. Jag sålde vår gamla i helgen så just nu sitter vi på en madrass på golvet, haha, så vi längtar tills den nya kommer i början på september. Det blev en likadan som vi hade tidigare men rätt vänd för huset och i en annan färg. Dumt att ändra på ett vinnande koncept. Ska visa er så snart vi fått den.
 
Kramar till er i augustikvällen!Kommentarer
» Erika

Men kan man inte köpa andrahandsbordet och betsa då? Då kan det ju bli lite mörkare. En färgaffär kan säkert hjälpa er med exakt nyans. Kram!

Svar: Vi har funderat på det men känns som för mycket jobb på något som ändå inte är helt rätt till formen. Så vi får klura vidare helt enkelt 😊 Tack ändå för tips ❤️ Kram!
Malins Blogg

Sofia

Har ni kollat på EM i Matfors? Vi köpte vårt köksbord där.

Svar: Inte butik men inget på hemsidan i alla fall, där har vi kikat.
Malins Blogg

Josefin

Har ni varit på Schedins i Kvissleby?

Svar: Ja, vi var där idag :)
Malins Blogg

Bella

Älskar din blogg, både inredning, träning och vardagsliv. Precis det man vill läsa. Hoppas ni har en superbra sommar i erat nya hus. Har du och Andreas planer på att skaffa barn?
Kram kram ha en fortsatt trevlig sommar

Svar: Tack vad glad jag blir ❤️ Ja, det har vi, när tiden känns rätt för det. Tack och detsamma! Kram
Malins Blogg

Hej!

Jag kan tipsa om Rowico, ett märke som gör snygga grejer till ett bra pris. Min man och jag ska köpa det här till vårt kommande matrum: http://www.rowico.se/sek/bord/cirrus-matbord-190-235-ek-ek.html


Svar: Kikade men de hade tyvärr inget för oss. Tack ändå för tips!
Malins Blogg

Carin

https://www.johantiberg.se/sortiment/matbord/benson-matbord-bjork


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »