Reportage i MåBra

Hej vänner!
 
Ni kanske minns detta inlägg där jag berättade att jag gjort en intervju för tidningen MåBra? Nu finns intervjun att läsa i senaste numret av tidningen som kom ut igår. Jag fick läsa ett utkast av reportaget redan veckan efter intervjun och då rann tårarna - det hade verkligen fångat alla känslor jag gick igenom i höst. Det publicerade reportaget är rejält nedbandat och känslorna beskrivs inte lika ingående men jag tycker fortfarande att det är en fin artikel. Dock är rubriken lite snedvriden. Jag fick epilepsi av en hjärnskada, inte av stress. Däremot utlöste stressen förmodligen sjukdomen. Med det vill jag säga att en inte får epilepsi av stress - däremot är såklart långvarig stress aldrig bra.
 
Intervjun är gjord av ödmjuka journalisten Lillian Ottosson och fotograf är otroligt duktiga Petra Berggren.
 
 
Bilderna är tagna veckan innan midsommar i ett blomstrande Juniskär. Jag älskar bilderna då Petra lyckats fånga hur jag mår här och nu. Jag är glad, som oftast, men min energi är inte där till 100% då jag fortfarande är sjuk. Glada, fina, ärliga och rättvisa bilder. Gillar det helt enkelt.
 
Fredagskramar!Kommentarer
Tanja

Jättefin artikel! Jag läser inte träningsbloggar egentligen, men din följer jag eftersom du skriver så bra och verkar så ödmjuk. Dessutom har vi barn i ungefär samma ålder. Drabbades av svår neurologisk sjukdom för några år sedan och livet var stentufft , är äntligen på väg tillbaka nu så jag kan förstå en del av det du kämpar med. Kram!

Svar: Tack Tanja, det gör mig glad <3 Hoppas du mår bättre idag! Kram!
Malins Blogg

Heja Malin! :-)

Vilka jättehärliga bilder, du liksom strålar!

Anonym

Hej jag undrar har du bott i Kiruna någon gång? Och sen hur man kan träna bort bukfettet och få plattere mage. Annars härlig blogg

Lilian

Har du läst Kostdoktorns bok Matrevolutionen (Andreas Eenfeldt) där det står om behandling av epelepsi med lågkolhydratkost?

Svar: Nej, men läst vetenskapliga studier om det. Finns en del som talar för att LCHF skulle kunna hjälpa barn med epilepsi. Dock ej 100% säkert och gäller ej vuxna.
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »