Julafton 2016 - Ont i hjärtat

God fortsättning vänner!
 
Hoppas ni har haft ett par härliga juldagar som spenderats på det sätt som ni önskat. Min jul blev inte som jag önskade och även om jag försökte göra det bästa av situationen så blev den riktigt tung. Jag lever efter tanken att man inte alltid kan välja situationer man hamnar i men att man däremot alltid kan välja hur man hanterar dem. Dock så kan inte alla viljor i världen styra över känslor.
 
Julafton började för vår del supermysigt. Klockan 06:45 trippade Jolie över till oss, eller snarare sprang i ett glädjerus, och väckte oss studsande vi sängkanten och berättade att tomten varit på plats i natt och lämnat paket i julstrumpan. Ätit upp gröten på bron hade han också gjort. Vi öppnade morgonpaket i sängen och allt var precis så där som det ska vara.
 
Vid åtta-tiden klev vi sedan upp för att göra frukost och samtidigt börja förbereda för jullunchen som vi bjudit in till. Det visade sig att vi köpt lite mer mat än vi trott så vi blev ståendes i köket fram tills gästerna, Andreas mamma och pappa och några av hans syskon med familjer, kom klockan 11:00. Vi åt väl sedan en tiondel av all mat vi köpt, haha, och myste på en stund innan Andreas pappa smög ifrån lunchen. En stund därpå kom mannen i det vita skägget traskande utanför dörren. Jolie blev alldeles till sig, jag hoppas verkligen hon tror på tomten i många år till! 
 
Efter paketöppningen åkte våra gäster hem och vi myste bara vi tre en stund innan Jolies pappa kom och hämtade henne vid 14-tiden. Det gick bra att säga hejdå där och då och det gick faktiskt bra ända till kvällen, efter middagen vi åt hos Andreas föräldrar, då kom min saknad och ångest över att inte fira jul med mitt barn. Det kändes så himla fel och gick verkligen inte att trycka bort. Tårarna som brände bakom ögonlocken stannade sedan kvar ända tills igår då jag fick hämta hem henne igen. Det var min första julaftonskväll utan henne och tyvärr var det ju inte heller den sista.
 
Jag är SÅ glad och tacksam över att Andreas familj kom till oss och såg till att Jolie fick en magisk julafton under dagen och jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig på den glädjen men det vore fel att säga så. Minnena jag bär med mig av Julafton 2016 är tunga just nu. Så är det. Även om jag hoppas att jag om en tid kan se tillbaka och bara minnas den härliga förmiddagen ♥
 
Här kommer en bildbomb från vår lunch. Bilderna är verkligen inte av toppkvalité men jag bestämde mig för att fota med vår lilla kamera och bara ta några i-farten-bilder. Ville ha allt fokus på Jolie istället för att lägga mycket tid med systemkameran i min hand. Men ibland är det viktigare att det finns bilder än att kvalitén på dem är tipp topp känner jag. Det där med att sänka kraven ni vet.
 
 
Katten där blev favoriten av alla klappar. Hon såg den på City Gross för ett par veckor sedan och blev så kär. Stod och klappade den länge, länge i butiken. Seda på uppesittarkvällen den 23:e så sa hon att om hon vann 600 kronor så skulle hon köpa katten på City Gross. Jag log då i smyg ocg tänkte att det i alla fall var ett rätt under granen, hihi!
 
Kram på er och god fortsättning igen!Kommentarer
Emma

Vet precis hur de känns. Lämnade sonen dagen före julafton hos sin pappa och det gjorde såååå ont :/

Emma

Vet precis hur de känns. Lämnade sonen dagen före julafton hos sin pappa och det gjorde såååå ont :/

Svar: Usch och fy :( Kram <3
Malins Blogg

Sama


Svar: <3
Malins Blogg

Kramar!

Svar: Tack <3
Malins Blogg

Anna

Jag känner knuten i hjärtat bara av att läsa. Nu får jag spendera jularna med mina barn och jag hoppas att jag får göra det livet ut - men känner jag den här brännande känslan och rinnande tårar bara av att läsa ditt inlägg kan jag bara föreställa min dina känslor❤️ Stor kram, du verkar vara en fantastisk mamma som funnit en riktig prins. Kärleken i att svärfar ställer upp som tomte är underbar tycker jag. FINT😳

Svar: Tack Anna för väldigt värmande ord <3
Malins Blogg

Anna

Helt fel gubbe i slutet tror jag att jag han se😍 Skulle det vara💕

» mari

<3 KRAM

Svar: Tack <3
Malins Blogg

Jag vet hur det är, verkligen. Denna julen var fruktansvärd för mig eftersom mina barn åkte 21/12 och kom hem 27/12, missade alltså HELA julen. Har aldrig varit utan dom på julafton tidigare :(

Svar: Men huvva, fy, jag förstår sorgen det innebär :( Stor kram!
Malins Blogg

Det gör så ont i mig att läsa detta.. stor kram från mig!

Det gör så ont i mig att läsa detta.. stor kram från mig!

Svar: Tack Therese <3 Kram
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »