Lucka nummer 4 - Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?

Glad andra advent bloggisar ♥
 
Lucka nummer fyra spinner vidare på gårdagens lucka och frågan är som rubriken lyder vilken dröm som jag lyckats uppfylla. Jag får ta upp tråden från gårdagens lucka med att jag inte är någon drömmare på det sättet. Det har aldrig varit min stora dröm att bli PT, få barn ung, bo i ett hus på landet etc... Däremot så känner jag att jag idag har drömjobbet, jag är priviligerad som fick bli mamma relativt tidigt i livet, vi bor i vårat drömhus nu även om vi inte visste att det var vårt drömhus förrän vi klev in på visningen där en dag i början av maj tidigare i år. 
 
Har ni någon stor dröm som ni har uppfyllt eller är ni mer som mig? Jag har uppfyllt många saker jag har velat och jag har många saker kvar på listan som jag vill göra men ingenting som är så där WOW, det här är mitt livs dröm. Hänger ni med på resonemanget?
 
Jolie 3 år ♥ Att jag fick bli mamma till henne vid 22 års ålder. Så priviligerad. Sådan kärlek!
 
Imorgon ska jag tillbaka på jobbet igen efter drygt en vecka hemma på VAB/sjukdom. Jag är inte 100% pigg ännu men att återhämta sig efter en influensa kan ju ta veckor så det är bara att hugga tag i det och försöka lägga tempot på en lagom nivå.
 
Önskar er en fin kväll!
 
Detta är en del av Kajsons julkalenderKommentarer

Min stora dröm är att få jobba med pilates och hälsa och jag arbetar varje dag med att komma dit.

Svar: Åh, då kommer du nå din dröm - utan tvekan!
Malins Blogg

Jag har heller inga direkta drömmar, men min utbildning är väl en sak jag alltid tänkt sedan liten. Nu är det endast sex månader kvar tills jag är färdig sjuksköterska och det får man väl se som en del i en dröm =)

Svar: Åh vad grymt kämpat! Vad kul för dig :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »