Över berg, hav, skog & istäckta grusvägar

Hej vänner!
 
Dessa lediga dagar handlar för mig om att maximera tiden utomhus. Jag mår som allra bäst när jag är ute är i rörelse och jag har märkt det extra väl sedan jag blev sjuk. Det är utomhus jag hämtar min energi!
 
Andreas hjälpte mig att få på mina dubbdäck på cykeln tidigare i veckan så i förmiddags tog jag vinterns premiärtur. Att jag cykelpendlade hela förra vintern känns väldigt avlägset just nu men det var så skönt att vara tillbaka på sadeln igen och bara dagarna blir lite längre och ljusare så tänker jag att jag nog ska ta cykeln in till jobbet några gånger i vinter i alla fall. Men vilken skillnad det är att cykla inomhus och utomhus. Det är ju ingen nyhet men jag hade visst förträngt del lite lätt. Trots att jag cyklar två hårda pass i veckan inhomhus när jag leder mitt HIIT Cycle så tog mjölksyran snabbt över i backarna utomhus idag. Det är helt klart två olika sätt att cykla/träna på. Så himla skönt att vara tillbaka på min kära MTB igen och nu hoppas jag på många pass framöver. Har ju siktet inställt på Fjällturen 2017!
 
 
Dagens tur bjöd på en blandning av berg, skog, hav och däremellan några istäckta grusvägar. Det tog en stund innan jag började lita på mina dubbdäck, minst sagt spännande cykling till och från under turen idag, haha. Älskar naturen runt Juniskär och att det aldrig är långt varken till havet eller skogen. Kontrasterna blir så härliga. Som bilden här ovan, då jag precis kommit ut från en ny stig jag funnit i skogen som slutade på ett kalhygge med utsikt över havet. Underbart!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »