Pinnbröd & Varm Choklad

Idag tog jag med mig Jolie och hennes vän Agnes ut till naturreservatet vi har här ett par kilometer bort. Reservatet där berg och hav möter skog har blivit en favorit hos oss senaste året och det är lätt att fördriva en hel dag ute på den egentligen rätt lilla ön. 
 
Efter en promenad över halva ön stannade vi upp för lunchpaus. Jag tände grillen och under tiden elden tog sig så passade Jolie och Agnes på att utforska området runt omkring. Efter korvgrillning fick tjejerna testa på att grilla pinnbröd vilket gick hem direkt. Varm choklad drack vi också såklart, det hör ju en utflykt till.
 
Efter en timme vid grillplatsen packade vi ihop oss och precis som förra gången vi var ute på reservatet så dök en skattkarta väldigt lägligt upp. Det är mitt hetaste tips till er med barn, särskilt barn som kanske inte är så förtjusta av att vara ute i skog och mark, en skattkarta gör det hela till ett spännande äventyr istället för en "tråkig" skogspromenad. När skatten väl var hittad hade solen sedan länge smugit ner bakom berget och vi fick skynda oss till bilen innan mörkret kom.
 
Att vara utomhus dagar som idag är bland det bästa jag vet och det ger mig verkligen energi. Jag älskar det!
 Kommentarer

åh va gott med pinnbröd

Svar: Ja, jättegott :)
Malins Blogg

Åh så mysigt!

Svar: Ja, jättemysig dag :)
Malins Blogg

Åh så mysigt :)

Svar: Ja, supermysig :)
Malins Blogg

Pinnbröd är bästa varma matsäcken :D :D

Svar: Ja, så gott att ha med :)
Malins Blogg

Vilken härlig dag, får ta med mig det där med skattkarta. Haha men har du förberett något innan då?


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »