Sjukhus & Lucia

Hej vänner!
 
Ni som hänger med på Instagram har kanske sett att vi har haft en tuff vecka där Jolie varit inlagd på sjukhus två gånger inom två veckor. Därav tystheten här inne, igen. Denna omgång blev hon riktigt dålig och det skar verkligen i mammahjärtat när hon skrek av smärta. Fy och huvva. Som jag skrivit förrut så är hennes immunförsvar lika med noll på grund av astman och hon åker tyvärr på infektion på infektion på infektion.
 
Vi kom hem från sjukhuset i fredags och igår fick hon vara med på Luciatåget på dagis på eftermiddagen. Trots all sjukdom så har hon själv varit mest orolig att missa luciatåget igen så det var en riktigt stolt och glad tjej som mötte upp sina dagisvänner precis innan tåget skulle avgå igår eftermiddag. Mamman här fick tårar i ögonen av kärlek, stolthet och det inre lugnet av att se henne frisk och glad igen. Nu håller vi alla tummar för en frisk jul ♥
 
 
I år var sista året som Jolie firade Lucia på förskolan. De har en så fin tradition där varje år med utomhusfirande, glögg, pepparkakor och det mest fantastiska lussetåget. Det känns lite sorligt att vi inte ska vara med nästa år. Jolies förskola har verkligen varit den bästa sedan dag ett och vi värderar åren och tryggheten hon har fått där väldigt högt. Till hösten är det dags att gå vidare till skolan och förskoleklass för henne och det är med blandade känslor för både henne och mig tror jag. Men först har hon ett halvår kvar i tryggheten och det vana.
 
Kram på er och hoppas ni får en fin Lucia ♥Kommentarer

hoppas att hon mår bättre snart

Anonym

Så skönt att hon mår bättre! Vi missade sista luciafirandet i förskolan igår pga sjukdom :(
Hur kommer J gå i skolan förhållande till sina båda hem? Halvvägs från båda eller hur blir det? Kram!

Pia

Håller tummarna för att ni får vara friska över julhelgen speciellt. Härligt att hon kunde delta i luciatåget! :)

Håller alla tummar och tår för att Jolie får vara frisk i jul (och annars också förstås)! Vad kul att hon fick vara med på sitt sista luciatåg med förskolan också. Var hon nöjd efteråt? :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »