Snapshots

Hej vänner!

Hur mår ni i julstressen? Är ni stressade? Jag är faktiskt inte alls stressad i år och om det beror på avsaknaden av julstämning när snön uteblivit eller att alla klappar är inköpta utan stress och panik vet jag inte. Jag brukar i och för sig inte vara så stressad över julen men i år är lugnet extra närvarande.
 
Jag gruvar mig dock lite över att handla maten inför jullunchen vi ska ha, för där har vi något som kan stressa mig, knökfulla mataffärer där hälften av det en ska ha är slutsålt. Minns för 4-5 år sedan när det var kö till KUNDVAGNARNA på Ica Maxi. Helt galet, haha! Ska försöka få det överstökat redan imorgon kanske så är det bara att luta sig tillbaka och slappna av sedan. Jobbar halvdag på fredag och sedan väntar nästan två veckors föräldraledigt - ska bli underbart!
 
 
1. Espresso House-kaffe innan jobbet. 2. Krispig morgon i Juniskär. 3. Lovas 6-årsdag. 4. Vårt sovrumsfönster. 5. Stora Torget Sundsvall. 6. Trappa på mitt jobb, intressant, haha. 7. Jag innan mitt HIIT Cycle. 8. Presentkort på jobbet - kom å köp! 9. Julmiddag på RÅ med jobbet i torsdags, himla trevligt!Kommentarer

För några år sedan storhandlade vi den 23 december. Vi åkte lagom till öppning men det var mycket folk ändå....

Svar: Kan tänka mig det, det är ju helt galet dessa tider :)
Malins Blogg

ann-sofie

Hej! Matbordet på bild nr. 3, varifrån kommer det? Ser väldigt fint ut!!

Svar: Det är hemma hos en vän, Madeleine, och jag tror de loppisfyndat det om jag inte minns fel :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »