Vinter i Juniskär

Hej vänner!
 
Precis som ifjol vid den här tiden är det även i år lite svårt att avgöra om det är sommar eller vinter när en blickar ut mot havet. Snön fortsätter att lysa med sin frånvaro och det enda som faktiskt skvallrar om att det är vinter är den lilla iskanten precis där stranden möter havet. Ifjol, eller ja, det blir ju i år, kom snön först den 4 januari vilket jag minns för att det är dagen efter Jolies födelsedag. Vi får se när den kommer i år, för förr eller senare kommer den garanterat. 
 
Igår tog vi en promenad bort till lekparken som ligger precis vid en av våra stränder här i Juniskär. Förutom att det blåste upp sista timmen vi var ute så var vädret helt fantastiskt. En riktig sån där energi-påfyllar-prommis! 
 
 
Nu har mannen här i famijen börjat jobba igen så det är bara jag och Jolie hemma i dagarna tre. Vädret idag har varit soligt men riktigt blåsigt även om vi har klarat oss undan stormen som härjar söderut. Imorgon hoppas vi på vindstilla då planen är att ta en grillutflykt i naturreservatet som ligger en bit bort. Vi försöker maxa tiden utomhus nu under jullovet trots bristen på snö.
 
Kram!Kommentarer

Åh så härligt det ser ut att vara :)

Svar: Ja, jättemysigt :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »