Olympus PEN E-PL7

God morgon vänner!
 
Efter att ha spanat runt en längre tid, läst rescensioner, klämt, känt och googlat gjorde jag igår slag i saken och klickade hem en Olympus PEN E-PL7 som ny everyday camera. Jag älskar att fota med min stora Canon men den är ju just stor som en tegelsten och blir därför allt oftare kvar hemma vilket resulterar i missade tillfällen att fota minnen och/eller grusiga telefonbilder. Jag har tappat min mobil en gång för mycket och kameran är därför allt annat än bra men då telefonen i sig fortfarande fungerar bra kändes det mer värt att köpa en ny kamera än en ny telefon för at få en bättre kamera i den. Om ni hänger med på hur jag menar. I min nya Olympus finns WiFi så det kommer bara vara att skicka över de bilder jag vill ha till mobilen, Instagram eller blogg-i-farten med ett klick.
 
2-4 dagars leverans står det så har jag tur kommer den kanske till min födelsedag nästa vecka. En present till mig själv efter senaste halvårets fight så där, hihi!
 
 
Jag köpte med pannkaksobjektivet med zoom som kändes som en bra start. Dock har den bara en bländare ner till 3,5 och jag som äääälskar att fota med mitt 50mm på 1,8 från Canon känner att jag kommer behöva ett med lägre bländare också. Olympus har då det "riktiga" pannkaksobjektivet med en bländare ner till 2,8 så det tänkte jag införskaffa så småningom. Var och kikade på det objektivet live igår och det är så platt - kameran får plats i en jackficka med det objektivet. Men det får som sagt bli nästa steg.
 
Har ni denna kamera? Gillar ni den? Kommentarer
Malena

Helr rätt med en present till dig själv efter den tuffa tiden. Härligt att du har det bättre nu!☺Själv ska jag också köpa något fint åt mig senare i vår då jag har möjlighet. Kram!

Jag är också sugen på den där kameran, du får gärna skriva vad du tycker om den sedan när du hunnit testa den lite :)

Himla snygg också dessutom!!

» Sara

Jag köpte den kameran i vintras och totalt älskar den! Har en Nikon D7000 som systemkamera och känner precis som du att systemkameror är "för tunga" att bara ta med. Har dock inte panncake-objektivet, men ska försöka köpa det inom kort! :)

Fin blogg och grattis till plats 9!
Jag har också Canon och kände likadant, köpte i vintras en Olympus. Men jag köpte en Olympus Tough som pallar sand, vatten etc. Kan ha den i fickan när jag rider :) Är jättenöjd med den och älskar wifi-funktionen.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »