Bye January


Instagram ❤️ @malinsblogg

Hej vänner!

Några godbitar från januari här ovan som började med en fantastisk nyårsnatt, 5-årskalas i dagarna tre och dagen då snön äntligen kom. Månaden har sedan rullat på i full fart för att nu avslutas med att en kär gammal vän återvänt - LJUSET! 

Vi har haft en lugn helg då Andreas har haft jour och jag har haft det tungt med epilepsin. Eller snarare biverkningar från medicinen. Jag är i princip anfallsfri nu men har istället fått sådana hemska biverkningar av medicinen. Så nu ska den trappas ner igen och eventuellt ska jag testa en ny istället. Ska skriva mer om det vid ett senare tillfälle tänkte jag. 

Idag har varit en bättre dag med pannkaksfrukost, finprommis genom Östermalm/Södermalm, spontant fikastopp hos A's bror med familj och sedan söndagstaco nu på kvällskvisten. Typiskt bra söndag med andra ord!

Hoppas ni haft en fin helg? Kram från hon som är såå dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden...❤️Kommentarer

Visst rullade januari på i en bra fart! Tråkigt med biverkningarna, hoppas ni hittar någon medicin som funkar bättre :)

Svar: Tack så mycket :)
Malins Blogg

Helt förståligt att du inte prioterar bloggen så som du har det nu! Hoppas det löser sig snart! Kram till dig!

Svar: Tack för fina ord! Kram!
Malins Blogg

Har du provat LCHF? Ska tydligen lindra epilepsi har jag hört? :D Välkommen till bloggen som tar upp viktiga men också roliga ämnen relaterat till sex & samliv! www.girlsroom.se

Svar: Studierna som gjorts har visat att LCHF-kost kan ha en positiv effekt för barn med epilepsi. Känner att det inte är något för mig. Tack ändå för omtanken!
Malins Blogg

Sama

<3

Svar: <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »