Bland stigar och mygg

Hej vänner!
 
Vi började första officella semesterdagen som vilken vardag som helst då Jolie hade 5-årskontroll på BVC i morse. Det gick alldeles galant och vi är nu utskrivna därifrån och skolhälsovården tar i stället över om sisdår drygt ett år. Jolie följde sedan med Mattias hem och jag tog mig en tur till Birsta för att kika på kläder och fördriva tid fram tills klockan 13:00 då jag hade tid på rehab för laserbehandling. Så mycket kläder blev det inte, min kroppsform matchar visst inte någon av de stora kedjorna, men det kan jag skriva mer om en annan gång men jag fick min laserbehandling och jag hoppas att den ger det vanliga resultatet med mindre värk. Den brukar göra susen i de perioder vi kör intensivt!
 
Jag var hemma först runt klockan 15:00 och då blev det terasshäng i solen ett par timmar innan jag och Andreas packade ryggsäcken med middag för att sedan dra i väg på en härlig tur i eftermiddagssolen. Vi fick ihop 17 km idag vilket inte är så mycket på en cykel men med dagens terräng var det alldeles tillräckligt. Steniga stigar, blöta myrar och MYGG fick mig att svära några ramsor ikväll kan erkännas. Jag hatar verkligen mygg men de verkar älska mig! 
 
Myggen till trots fick vi en härlig tur och de första 12 kilometrarna var fantastiska längs kusten, vänliga stigar i skogen och grusvägar mellan bondgårdar. MTB-kärlek!
 
Middagspaus vid Bergafjärdens vackra strand
 
 Andreas gör tydligen en "mig" haha :)
 
...och då var ju jag tvungen att låta bli idag, bara för att ;) 
 
 Cykelomvårdnad efter turen...
 
 ...för att avsluta med en kaffe i kvällssolen. Underbart!
 
Nu håller Andreas på att måla vardagsrumstaket och jag ska ta och hoppa in i duschen. Funderade under cykelturen på vägen hem på hur jag skulle hinna klämma in cyklingen imorgon då jag kom på...att jag ju har semester! Inte vant mig ännu. Hela morgondagen är oplanerad och jag har med andra ord all tid i världen att cykla.
 
Kvällskram!Kommentarer

Vad härligt med en cykeltur!

Svar: Ja ☺️
Malins Blogg

Linn

Vad glad man blir att läsa om allt härligt som händer i ditt liv just nu, kärlek och hus. Det är du verkligen värd! Från en bloggläsare som hängt med sen 2010 😊

Svar: Tack Linn ❤️ SÅ kul att höra att du hängt med så länge!
Malins Blogg

Åh, så härligt det låter!! :)

Svar: Ja, jättehärlig tur, minus myggen då ;)
Malins Blogg


vilka härliga bilder :)

Svar: Tack Maria :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »