Last Days

Tjingeling!

Vi har haft våra vänner Anna och Per och deras Allis här på besök sedan i söndags förmiddag. Det här med att ha vänner från annan ort på besök är inte alls dumt då det utmanar till att turista på hemmaplan. Nu är vi visserligen rätt duktiga på att utforska pärlorna i vår närhet men ändå, det blir som extra när en har någon att visa dem för. Igår tog vi en tur för att visa Galtström, Skatan och Lörudden som är tre av de vackra ställena som finns i vår närhet. Jag kan varmt rekommendera att besöka dem om ni har vägarna förbi. Sök upp Kustvägen och följ den så finns flera givna besöksmål!


Nu har de precis åkt vidare våra gäster och vi ska ta oss en shoppingtur i regnet. Vi behöver inhandla ett par grejer till cyklarna inför lördagens tävling (iiihhh!) och vi ska även spana på gardiner och annat kul till vardagsrummet. Perfekt sysselsättning en dag som denna. Kommentarer

Mysig dag!

Vad kul! Det ser verkligen ut som fina ställen.

Så fina bilder

Vilka härliga bilder :) Underbart. Och så skoj med att fixa vardags rummet, älskar sådant. Njut av fredag :)

Vilken härlig sommar du verkar ha. Din blogg är alltid kul läsning och det känns verkligen som att du har en så hälsosam inställning till livet. Själv kämpar jag mot anorexi och ser dig som stor inspiration till ett friskare liv. På www.halsogrubblaren.blogg.se skriver om vardagsutmaningar och reflekterar kring olika hälsodebatter som ständigt återkommer i samhället.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »