Storfiskar'n

Tolv, tretton fiskar håvade de nog in ikväll Jolie och Andreas. Varav en hon fångade med bara händerna Jolie. Jag och Andreas tyckte vi skulle släppa tillbaka alla i havet då det ju bara var småfisk men fröken i fråga skulle bestämt ta hem dem till kvällsmiddag. Så efter hårda förhandlingar släppte hon ut alla utom en stackare som snällt fick följa med hem till grillen. Tre små, små tuggor blev det som hon glatt och stolt mumsade i sig. Tror vi ska iväg och köpa ett metspö till henne i dagarna här så att fångsten kanske blir i lite större storlek framöver, hihi :)
 
 
Vi hade en så mysig kväll nere vid havet. Vi har ju bara 400 meter ner till hamnen och ytterligare 200 meter till närmsta strand så vi knatade ner efter middagen och blev sedan kvar där i timmar. Jolie fiskade och badade om vartannat, A hjälpte henne med fisken och jag passade på att gå lös med kameran. Älskar värmen som vi bjuds på nu och de ljumma kvällarna!
 
 
Jolie har inte varit så förtjust i att cykla sedan vi tog bort stödhjulen förra sommaren men nu för ett par veckor sedan sänkte vi ned sadeln och tog bort tramporna och då kom glädjen i cyklingen tillbaka. Det är ju ingen stress med att lära sig, även om jag skulle tycka att det var väldigt praktiskt, och det är så kul att se att hon tycker att det är roligt med cykeln nu igen. Utan tramporna fungerar cykeln som en balanscykel men för vår del kändes det dumt att köpa en ny sådan nu när hon har en fin vanlig cykel. Tips till er andra med små som vill lära sig cykla men inte har den där "naturtalangen" så att säga.
 
Lördagskramar!Kommentarer
Anonym

Tack för tipset! Super att öva balansen först ju!

Anonym

Tack för tipset! Super att öva balansen först ju!

Anonym

Tack för tipset! Super att öva balansen först ju!

Så härligt ni verkar ha det Malin och vilka fina bilder på "storfiskaren"! :-)

Jonna

Vad smart! Så ska vi nog göra till Max, för han vill inte heller cykla nu när stödhjulen ska bort.

Jonna

Vad smart! Så ska vi nog göra till Max, för han vill inte heller cykla nu när stödhjulen ska bort.

Svar: Ja, det hjälpte massa! Nu har hon lärt sig att cykla riktigt :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »