Torsdag

Hej vänner!
 
Idag började jag dagen med att göra ingenting. Trots att det egentligen fanns, och fortfarande finns, obegränsat att göra med huset så satt jag nästan hela förmiddagen ute i vår trädgård, sippade på en kopp kaffe och bara njöt av nuet. Att ha semester innebär att ha semester från allt och bara göra det som faller mig in. Typ så. För min sjukdoms skull är återhämtningen så viktig vilket jag börjar lära mig mer och mer nu. 
 
 
På eftermiddagen sedan fick jag dock lämna min solplats för att åka in till Rehabiliteringen på sjukhuset för sista behandlingen innan sommaruppehåll. Vi, jag skriver vi för utan min stöttepelare och sjukgymnast Thomas hade jag gett upp för så länge sedan, jobbar systematiskt vidare med bäcken/ljumsskadan. Vi har teamat i drygt två år nu vilket jag är så tacksam för. Det går i perioder hur mycket jag orkar blogga om det och dela med mig om det men det växlar mellan ett steg fram och ett tillbaka för att då och då gå över till två steg fram och ett tillbaka. Men även myrsteg leder framåt!
 
 
När jag var klar på sjukhuset brummade jag ut till Alnö för att hämta Jolie hos sin pappa. Vi har tidigare bott cirka 500 meter ifrån varandra och bor nu med några mils avstånd så det krävs lite mer logistik och planering kring bytena än tidigare. Dock går det överlag bra och oftast byter vi på förskolan så det är mest nu över sommaren det blir extra mycket att köra.
 
Efter att vi ätit en relativt sen middag lämnade jag Andreas, Jolie och granntjejen hemma och stack ut på en kort kvällstur med cykeln. Jag hittade en ny sträcka på drygt en mil som kommer bli perfekt att ligga och "nöta" på framöver när jag vill pressa tider och jaga puls. Eller som ikväll när jag bara hade cirka 30 minuter på mig till träning och ville göra något bra av den korta tiden. 
 
 
Nu ska jag släcka ner datorn och vara social med Andreas som precis kom och slog sig ner bredvid mig här i sängen. Vardagsrummet är fortfarande i kaos så sovrummet agerar vardagsrum tillsvidare. Dock blir det nog inte många dagar till då A idag gjort klart nästan hela golvet. Han kan min man!
 
Kram på er!Kommentarer

Jag tycker att du skriver fantastiskt om hur du prioriterar om och rehabiliterar och vilar <33

Så roligt att läsa om renovering! Vill så gärna själv ha hus! Så bara suger åt mig av alla andras hus liv! 🙈

Härligt med en cykeltur!

Malena

Tack för att du delar med dig av stort och smått ur ditt liv samt av inspiration. Jag har följt dig sedan Jolie var riktigt liten. Själv går jag igenom en skilsmässa nu och då är det bra med inspiration från annat håll.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »