Att hitta hem

Hej vänner!
 
Att få komma hem till detta efter en elva timmars arbetsdag. Jag får nästan nypa mig i armen då det fortfarande känns overkligt men SÅ fantastiskt att detta faktiskt är vårt. Det känns så himla rätt i hjärtat och meant to be!
 
 
Visst är det vackert? Att vi till på detta bara har 400 meter ner till havet känns så priviligerat. Jag tror att en del av mig omedvetet saknat att bo i lugnet ända sedan jag flyttade från Åre 2010 och nu känns det som att en missad pusselbit har fallit på plats. Som att mitt inre blivit stillat och lugnt. Det låter djupt men det är en underbar känsla!
 
 
Tror vi att vi har ogräsrensning på schemat till helgen? Hihi! Det är så mycket nytt att tänka på samtidigt som det är superkul. En gräsklippare måste köpas in och likaså ett gäng garderober, hyllor till badrum och kök. Vi funderar på vart de som bodde här innan gjort av alla sina grejer? Det är liksom lite lätt förvaringsbrist här. De närmsta dagarna och veckorna kommer gå till att fixa med sådant praktiskt. Därefter börjar det roliga med att piffa och fixa som vi vill ha det. Huset är inte i behov av någon renovering utan vi kommer göra lite enklare saker som att måla om väggar, byta golv och bygga en terass på baksidan då vi "bara" har två på framsidan nu. Det känns helt perfekt att kunna välja små projekt då och då men inte vara tvungen till något större. Precis som jag vill ha det.
 
 
En av tre jobbdagar denna vecka är nu gjord innan en långhelg väntar. Jag längtar så, vill ju som bara vara hemma och pyssla på hela dagarna nu. Kanske är en övergående känsla men just nu är den underbar och det ska jag njuta av.
 
Kram på er!Kommentarer
Sama

<3

» ISA

åh har ni så nära havet, vilken dröm!! <3

» Malin

Vilken lycka!:)

400 meter till havet låter verkligen perfekt!

Vilken underbar känsla! Den är få förunnat!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »