Florens

vHo ho i stormen!
 
Ja, jisses vad det har blåst här idag. Det är fortsatt blå himmel och strålande solsken men vindarna har varit och är fortfarande kraftiga. Hoppas det lugnar ner sig lite tills imorgon då jag planerat att ta min första cykelpendling in till stan. Känns som att det kan bli småtungt om jag inte har vinden med mig, haha :)
 
Idag efter jobbet plockade Andreas upp mig så åkte vi ut till Birsta och butikerna där för att leta rätt på trädgårdsmöbler vilket var lättare sagt än gjort. Vi har spanat på nätet tidigare men inte hittat något klockrent men tänkte att väl på plats så borde vi ju falla för något. Turen gick idag Jysk-Trademax-Rusta-Jysk-Ikea-Rusta. Ut och in, in och ut i butikerna. Antingen var bordet rätt och stolarna fel eller tvärtom. Tycker överlag det var rätt konstiga kombinationer i butikerna faktiskt och att vi ville ha ett bord med plats för minst sex stolar gjorde utbudet väldigt mycket mindre. Tillslut föll vi dock för vår egen kombination med bordet nedan från Rusta och ett par stolar från IKEA. Vi är ännu inte helt säkra på hur det kommer se ut på plats på terassen så vi tänker att vi får ställa upp det imorgon och kika och i värsta fall lämna tillbaka. Men jag hoppas det blir lika bra som vi tänkt oss!
 
Bild lånad från Rusta
 
Klockan tickar på här så jag ska hoppa i duschen nu och sedan väntar sängen. Har en rolig arbetsdag framför mig imorgon med ett spännande möte på dagen och personalmöte på kvällen för att sedan avsluta med en AW på APA med mina kollegor.
 
Kvällskramar!Kommentarer
» ISA

ni lär få det så himla fint på er uteplats tror jag :) kul att fixa lite!

Svar: Ja, det börjar ta sig sakta men säkert, hihi :) Superkul att pyssla på med den!
Malins Blogg

Va kul med hus, vet inte om jag skrivit grattis innan, så här kommer de! Stort grattis till huset. Ska bli spännande att följa och se hur ni kommer fixa och dona! ;) Vill själv med köpa hus, men de får bli till hösten när jag börjat jobba igen.

Svar: Tack kära du! Det känns fantastiskt och jag hoppas kunde låta er hänga med på resan här i bloggen :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »