Härlig kvällstur

Hej vänner!
 
Jag lämnade in min cykel på service hos Sportson här i Sundsvall igår och gissa vilken hjälm de hade hemma? Precis den jag spanat på och googlat ihjäl mig efter. Jag föll för den turkosa till sist och det känns så rätt men tyvärr så började den trycka för mycket mot pannan en timme in i kvällens tur. Så det lutar mot att jag måste köpa en annan modell ändå, förmodligen herrmodellen som finns i större storlekar, men då finns den ju inte i den turkosa färg jag kärat ned mig så i. Hej i-landsproblem men tyvärr inte så mycket att göra åt - precis som jag skrev i mina hjälmtips här om dagen så får hjälmen inte trycka och skapa spänningshuvudvärk. 
 
 
Vi fick hur som helst en härlig tur ikväll jag och Andreas. Han köpte ny cykel i söndags så detta blev riktiga premiärturen även om vi tog en minitur i söndagskväll också. Med två och en halv vecka kvar till Fjällturen känns inte formen på topp men jag har ju egentligen som mål att bara ta mig runt och njuta av det. Svårt att ställa hårdare krav på kroppen än så efter detta sjukdomsår. Men tävling är ju alltid tävling och jag känner nu när det närmar sig att jag ju vill prestera bra, hihi! 
 
 
Älskar att jag fått med mig Andreas på cyklingen också - det är så härligt att ha ett gemensamt intresse på detta vis. Vi hade ju träningen sedan innan men sen jag blev sjuk och inte kunnat träna som förr har vi inte kommit iväg tillsammans på det vis vi gjorde förra sommaren. Så det är verkligen kärlek på cyklingen tillsammans!Kommentarer
Lovisa

Hej, Ser superhärligt ut utsikten. jag har fått min sambo att börja cykla också. Vi gör mest cykelturer i stan. Själv har jag en vit Carrera hjälm. En sådan som är flexibel och anpassar sig efter huvudformen. När man cyklat klart kan man trycka ihop den. På min sambo passar ingen cykelhjälm eftersom han har ett ganska stort huvud. Han cyklar nu med en gammal Jofa hovkey hjälm som jag hittat på second hand, för helt utan skydd skulle jag aldrig acceptera. så nu har vi beställt efter en större cykelhjälm på nätet.

Ser trevligt ut :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »