Lovely

Hej vänner!
 
Nu tjatar jag, jag vet, men detta med huslivet alltså. Wow så jag älskar det! Idag har vi fått massa gjort samtidigt som vi egentligen inte gjort någonting och det är just det jag älskar. Jag har krattat gräsmattan efter en klippning och Andreas har fixat med garaget. Vi har pysslat på och varit ute men samtidigt varit hemma - en underbar känsla att jämföra med lägenhetslivet då det alltid blir ett projekt så fort en ska utanför dörren. Och Jolie, som hittat en ny vän i granntjejen, de har sprungit fram och tillbaka mellan våra gårdar och lekt hela dagen. Lovely, för att använda ett ord som jag missbrukade för några år sen, haha!
 
En liten sväng har vi faktiskt varit iväg också. Andreas och Jolie skulle klippa sig idag hos A's syster som är frisör så de fick ta bilen och jag passade på att transportcykla över skogen både dit och hem. Med drygt en månad kvar till Fjällturen känner jag att jag måste börja samla kilometer och mil utomhus då det är stor skillnad jämfört med spinningcykeln i gymmet. Jag börjar få lite mer koll på att cykla stigar samtidigt som jag känner att ju mer jag vågar öka farten ju närmre kommer jag min första vurpa, haha. Men någon gång måste ju vara den första även för det gissar jag.
 
 
Jag köpte en ny cykeltröja i Åre för några veckor sedan. Den är i 100% merinoull från Specialized och superskön mot kroppen. Idag var det dock lite för kallt att cykla med bara armar så en favorit från Röhnisch fick rycka in under den. 
 
Lördagskramar från mig!Kommentarer

Transport cykling är ju sååå bra träning - stort älsk på den! Önskar jag kunde göra det mer!

För mig så blir det bara 2 lite kortare turer på cykeln på max 5 mil vardera...mest bara för att hålla igång benen lite...på fredag nästa vecka startar jag ju i Vätternrundan å grunden är lagd när det gäller mil i sadeln!! Så två vändor till sen så är det bara vila å äta...tjohooo!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »