Blogger Boot Camp 2016

Hej vänner!
 
Idag har Blogger Boot Camp gått av stapeln och vilket event Sofy & Co har roddat ihop. Förutom träningsklasser, föreläsningar, en FAB goodiebag och god lunch har vi alla blivit bortskämda med manikyr, lackade naglar, massage, naprapatservice, hårstyling och massa annat lyxigt. För min del har dagen inneburit ett par föreläsningar och mingel med ett gäng härliga bloggtjejer - lagom och perfekt nivå för mig!
 
 
Jag har sprungit runt i träningskläder hela dagen trots att jag inte tränat själv idag, kändes liksom att klädkoden var träning så jag körde på Röhnisch all in från topp till tå. 
 
 
Träffade tidigt under dagen på Johanna med fina bebismagen. Jag och Johanna lärde känna varandra för snart tre år sedan när vi gjorde en fotografering för BABY Runners Team i Stockholm. Efter det har vi träffat på varandra i oilka bloggsammanhang vilket jag både är glad och tacksam för. Johanna är en sån där ûbermysig tjej som man vill vara vän med och hänga med.
 
Avslutar med lite länkkärlek till Elmina och Milla - två grymma brudar som jag länge följt men fick äran att träffa först idag. När jag och Milla fick syn på varann kramade vi om varandra, frågade hur det var och så och insåg först efter ett tag att vi visst aldrig träffats förut, haha. Älskar den här härliga blogg/Instagram-världen och relationerna den utvecklar!
 
Tack för att jag blev bjuden och tack för en jättefin dag Sofia och Träningsevent ♥Kommentarer

Åh vad roligt :) Jag hoppas kunna vara med nästa år, var med för något år sedan men sen har det inte riktigt passat in i schemat :)

Svar: Ja, superkul! Ser redan framemot nästa år :)
Malins Blogg

uppochhoppa.se

Tack snälla. SÅ kul att ses. Det är alltid för kort!!! Kram

Svar: Jag som ska tacka, tusen gånger om ❤️ Kram!!
Malins Blogg

Emma

Hej! tänkte höra med dig, vet att du har sålt lite kläder förut. Du har inga kläder just nu till försäljning? Vardags eller träningskläder?

//Emma

Svar: Hej Emma! Nyss gjort en rensning men behöver rensa mer, något speciellt du är på jakt efter? :)
Malins Blogg

Vad härligt att se att du verkar må bra trots din otur med alla sjukdomsdiagnoser... Men om det är någon som klarar det så är det du. Många hejar på dig! :-) Styrkekram

Svar: Tack snälla, gör mig glad att höra! ❤️ Kram!
Malins Blogg

Det verkar ha varit en underbar dag! Inte så förvånad, jag var där förra året och snacka om energi/inspirationsboost! :)

Svar: Ja, supermysig dag!
Malins Blogg

Vad kul att träffas, det låter verkligen som ett roligt event.

Svar: Ja, så mysigt att träffa gamla "vänner" :)
Malins Blogg

Visst var det en grym dag! Så synd att allt gick så snabbt bara!

Svar: Ja, dagen svischade förbi :)
Malins Blogg

» Sara

Låter sjukt kul!! :)

Svar: Ja, superkul! :)
Malins Blogg

Emma

Hej igen. Egentligen både vardagskläder och träningskläder. Sommar som vinter. Skicka gärna mail till mig vad du har emma.linnea.lindh@gmail.com. :)

Emma

Hej igen. Egentligen både vardagskläder och träningskläder. Sommar som vinter. Skicka gärna mail till mig vad du har emma.linnea.lindh@gmail.com. :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »